L'equip de Fàbregues bicicletes es presenta a Tortosa

08/07/2020
BTT

L'equip de Fàbregues bicicletes es presenta a Tortosa

La tenda Fàbregues Motorsports de Tortosa va ser l'escenari de la presentació del l'equip homònim de ciclisme femení i masculí per a la temporada 2020 i 2021, amb noves incorporacions i d'altres que segueixen donant guerra, però sempre amb la mateixa estructura que dóna l'essència a l'equip de Fabregues bicicletes.

Encara que aquesta temporada 2020 ha estat truncada per l'estat d'alarma Covid19, els components de l'equip no han deixat en cap moment d'entrenar i de posar-se en forma per poder estar preparats per la pròxima temporada que esperem gaudir aviat. L'equip, que compta amb el suport de Castelli i Uvex, té previst participar en proves del calendari català, especialment el comarcal i provincial, i també algunes proves de fora Catalunya.

En formen part Xavier Jornet, Ismael Escoda, Lucas Fores, José Juan Marrasé, Juan Vilad, Josep Fabregues, Juric Gimenez, Ricardo Royo, Joan Viladrich, Jonas Gómez, Eladi Duran, Pau Vicient, Ruben Sanguesa, Carlos Armengol, Núria Rodríguez, Pili Franco, Montse Pons, Rosa Muixí, Anna Margalef, Raül Querol, Jordi Bonfill i Ariadna Figueres.

Sort i èxits!