L'Era Roda Non Stop arriba a la 5a edició

17/07/2019
BTT

L'Era Roda Non Stop arriba a la 5a edició

La marxa de BTT Ultramarató Era Roda Non Stop arriba aquest proper cap de setmana a la seva cinquena edició i ho amb algunes novetats.

Amb epicentre a la localitat de Salardú, en aquesta edició 2019 la prova comptarà amb 3 distàncies, 4 modalitats i 3 categories, amb tots els recorreguts passant per tots els Terçons de la Val d'Aran. La distància clàssica de la Ultramarató comptarà enguany amb 140kms i 4700m de desnivell positiu acumulat, un recorregut d'autèntic BTT, exigent, divertit i 100% aranès. La distància Marató tindrà dues distàncies i dues categories (BTT i eBike): doble marató amb 100kms i 3300m de desnivell positiu, circular, exigent però no tant dura com la ultra; i marató de 60kms i 2200m de desnviell positiu, més asequibles i la distància òptima per les eBikes que sortiran més tard i amb només una càrrega de bateria.

La organització disposarà durant els recorreguts de fins a 7 punts d'avituallament sòlids i líquids, amb dinar a Bossost, i dos punts d'assistència tècnica i mecànica oferida per Copos Bike Club.Així mateix s'han previst diferentes activitats per acompanyants durant el dia en diferents punts de la Vall. La sortida serà el dia 20 a les 06.30h, mentre que el divendres dia 19 hi haurà recollida de dorsals i briefing. Tots els participants rebran el seu maillot commemoratiu.

Inscripcions i més informació