L'Escola de Ciclisme de Juneda tancarà dissabte la competició de BTT a Lleida

18/10/2021
BTT

L'Escola de Ciclisme de Juneda tancarà dissabte la competició de BTT a Lleida

La recentment homologada Escola de Ciclisme Juneda-Garrigues serà l'escenari dissabte del 1r Open Infantil Vila de Juneda, la darrera prova competitiva de BTT de la província de Lleida d'aquest any, en la que hi podran prendre part els ciclistes de totes les categories de promoció (prebenjamins a infantils).

Després de les diferents anul·lacions de curses de finals de primavera, va quedar vacant el campionat provincial de Lleida de les categories de promoció, el que ha estat l'excusa perfecta per organitzar aquesta cursa en les instal·lacions de l'Escola, les úniques d'aquestes característiques en tota la província de Lleida.

La organització de l'esdeveniment, a càrrec del Club Ciclista Colla la Pedalada de Juneda i el Consell Esportiu de Les Garrigues, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Juneda, han preparat per aquesta primra edició tres recorreguts diferents: un de més curt per les categories prebenjamins i benjamins, un de mitjà per la categoria principiants, i un de llarg per alevins i infantils. Aprofitant els recursos de l'Escola, els recorreguts seran ben entretinguts, amb pujades, baixades, zigues-zagues, rock garden, dubbies, troncs, corbes amb peralta, i fins i tot alguna meseta de salt.

Pel que fa als horaris, a partir de les 08.30h es podrà fer la comprovació de llicències i l'acreditació de dorsals, i la primera sortida està programada per les 10h. Un cop finalitzin les proves, hi haurà l'entrega de premis, tot i que hi haurà bossa d'obsequis per tots els participants.

La organització ha disposat de zona de parking per cotxes, càmpers i caravanes vora l'Escola, i també zona de paddock. Durant el matí hi haurà un petit servei de bar.

Les inscripcions seran obertes fins dijous a la mitjanit en aquest enllaç.

Més informació