L'Escolar BTT Girona torna amb un calendari de set proves

11/10/2019
BTT

L'Escolar BTT Girona torna amb un calendari de set proves

L'Escolar BTT Girona vol continuar amb la tasca iniciada l'any 2018, amb la voluntat de donar continuïtat al treball que realitzen les escoles de ciclisme, i per intentar acostar el nostre esport a les escoles d’ensenyament tant de primària com de secundaria. També vol omplir un buit durant els mesos en què no hi ha competició oficial, per tal que els nens i nenes de les escoles de ciclisme puguin iniciar-se en el món del ciclisme, amb unes proves de caràcter més local i de proximitat, sense la pressió de la competició.

Les proves rebran el suport de KLASSMARK i AUTOPODIUM, que aposten pel creixement de la base, i cediran de manera temporal, material per la infraestructura i per la realització d'aquestes proves de promoció. Les proves estan obertes a federats però també es busca la participació de nens i nenes que no participin habitualment en curses federades, així com la implicació de les escoles de ciclisme i d’ensenyament que vulguin ser-hi presents, amb unes inscripcions que es poden fer a través de la mateixa web de la FCC.

El format de les proves de l’Escolar BTT Girona, constaran de dos proves: una prova similar a una XC i una altra treballada i escollida per l’escola organitzadora, tipus gimcana. Les dues tindran la mateixa puntuació i d’aquesta manera els tècnics de les escoles podran valorar l’aprenentatge dels nens i nenes que hi participin. El caràcter no competitiu de la jornada ha de ser la base d’aquestes proves. Els nens rebran algun obsequi de part dels organitzadors, però no rebran trofeus per classificacions.

Calendari Open Escolar Girona BTT:

  • 19/10/2019 Torroella de Montgrí (Baix Empordà)
  • 26/10/2019 Medinyà (Gironès)
  • 02/11/2019 Girona (Gironès)
  • 10/11/2019 Banyoles (Pla de l'Estany)
  • 16/11/2019 Sant Gregori (Gironès)
  • 23/11/2019 Vilajuïga (Alt Empordà)
  • 30/11/2019 Fornells de la Selva (Gironès)