Loana Lecomte domina la primera jornada de BTT a Santa Susanna

17/04/2021
BTT

Loana Lecomte domina la primera jornada de BTT a Santa Susanna

La campiona del món sub 23 Loana Lecomte (Massi) ha mostrat la seva millor versió i no ha donat opció a les seves rivals per endur-se la Copa Catalana BTT Internacional de Santa Susanna. El Massi ha aconseguit el doblet, gràcies a la segona posició de Julie Bresset, mentre que Janika Loiv ha completat el podi. 

Des del primer instant, s'ha vist com Lecomte volia demostrar el seu potencial. La jove ciclista francesa s'ha escapat al Start Loop. I des d'aquell moment, ha anat ampliant el seu avantatge. Lecomte anava traçant a la perfecció cadascun dels corriols i ascendia de manera espectacular. La ciclista del Massi no s'ha relaxat en cap moment i ha arribat a meta, gaudint del seu gran triomf a l'UCI C1 de Santa Susanna, parant el cronòmetre en 1:10:28. A més de dos minuts arribava la segona classificada, també del Massi, Julie Bresset; i la campiona d'Estònia, Janika Loiv, de Hawaii Express, completava el podi. 

Amb els resultats d'avui, Loiv es col·loca com a líder de la general de la Continental Super Cup Massi 2021.  Per tancar el dia, la prova contrarellotge ha posat el punt i final al primer dia de competicions del cap de setmana. Mario Sinués del TBikes BH Amunt ha estat el més fort.

Al matí s'ha pogut gaudir de la eBike Day, en què els ciclistes han pogut viure una prova en bicicleta de muntanya elèctrica, els corriols de Santa Susanna. I a més, amb la Copa Catalunya Infantil, els nens i nenes han pogut competir i córrer en Mountain Bike, en uns recorreguts adaptats a les diferents categories. Il·lusió per poder gaudir del ciclisme durant tot el dia. Aquests han estat els guanyadors.

Copa Catalunya Infantil BTT Santa Susanna:

  • Prebenjamí: Pol Rosillo (CC Vilajuïga) i Ona Reixach (Sant Gregori i El Llémena)
  • Benjamí: Martí Garcia (CC Olot Infantil) i Noemí Faro (Biketrial Torredembarra)
  • Principiant: Marc Dantí (Jufré Vic-ETB) i Cesca Comas (Sant Gregori i El Llémena)
  • Aleví: Ot Félix (Bikescola Pla de l'Estany) i Laia Rodríguez (La Torreta Bike)
  • Infantil: Roc Cubí (Jufré Vic-ETB) i Kyra Gali (CC Vilajuïga)
  • Classificacions Copa Catalunya Infantil BTT Santa Susanna