L'Open Barcelona BTT 2021 s'inaugura diumenge a Sant Vicenç dels Horts

01/02/2021
BTT

L'Open Barcelona BTT 2021 s'inaugura diumenge a Sant Vicenç dels Horts

Un any més, Sant Vicenç dels Horts serà la cita inaugural del calendari de XCO a nivell provincial en aquest 2021. Aquest proper diumenge 21 de febrer, la cita llobregatina donarà el tret de sortida a l'Open Barcelona BTT (Calendari 2021 provisional), igual que ho ha fet en els darrers anys.

La cursa organitzada pel Club BTT La Familia repeteix es seu tècnic circuit pels camins de la muntanya de Sant Antoni, al barri Can Costa, amb sortida i arribada davant de l'Institut Frederic Mompou. L'any passat, Cristofer Bosque i Noemí Moreno es van endur el triomf en una de les poques cites que es van poden celebrar abans de l'aturada de l'activitat per la pandèmia.

Com és habitual, la cursa, inscrita en el calendari nacional, complirà amb els protocols de protecció contra la Covid-19, amb limitació d'accés i registre necessari per la Zona de Tècnics tal com es concreta en el moment de la inscripció, que es tancarà dijous a les 24h.

Així doncs, aquest serà l'inici del calendari 2021 de l'open provincial barceloní, que també té previstes les dates de Sant Bartomeu del Grau (14 de març), Les Roquetes (25 d'abril) i Les Franqueses del Vallès (27 de juny).