L'Open Barcelona BTT dona el tret de sortida a Sant Vicenç dels Horts

11/02/2020
BTT

L'Open Barcelona BTT dona el tret de sortida a Sant Vicenç dels Horts

L'Open Barcelona BTT estrena la competició BTT XCO a Catalunya aquest proper cap de setmana amb la primera prova puntuable, el ja clàssic Open Sant Vicenç dels Horts organitzat per Trevol Bikesports, una prova que és la preparacio perfecta per l'arrancada de la Copa Catalana internacional a Banyoles.

Com és habitual, el recorregut de Sant Vicenç serà un traçat tècnic i molt divertit, amb 5kms per volta i uns 200m de desnivell positiu acumulat, amb sortida i arribada a l'Institut Frederic Mompou, situat a la part més occidental de la població. La prova té les inscripcions obertes fins dijous a la mitjanit en aquest enllaç.

Com a gran novetat també destacar el recentment acordat patrocini de Deporvillage.com en l'Open de Barcelona, així com amb la resta dels Opens Provincials de BTT, que a Lleida també compten amb el patrocini de Ambulàncies Lafuente i a Girona amb Càrniques Celrà. Deporvillage.com, botiga oficial de la Federació Catalana de Ciclisme.

El calendari complert de l'Open Barcelona BTT XCO 2020 és el següent:

  • 16/02 - Sant Vicenç del Horts
  • 15/03 Sant Bartomeu del Grau
  • 16/05 - Igualada
  • 28/06 - Les Franqueses

Cal destacar el primer Campionat de Catalunya E-XC a la prova de Sant Bartomeu del Grau. D'altra banda, la cita d'Igualada, amb Kids Cup inclosa, serà el Campionat Provincial de Barcelona BTT XC 2020.