L'Open Barcelona de BTT posa el punt i final dissabte a Avià

04/07/2018
BTT

L'Open Barcelona de BTT posa el punt i final dissabte a Avià

Després de sis proves disputades, l'Open Barcelona de BTT posarà el punt i final al seu calendari 2018 aquest dissabte la localitat berguedana d'Avià, en una prova organitzada pel Club Ciclista Avià Cop de Pedal que tindrà una matinal completa que començarà amb les proves de la Kids Cup, per les categories més petites.

La classificació final del certamen provincial de bicicleta de muntanya encara està per decidir, i és que almenys cinc corredors tenen opcions matemàtiques d'endur-se la victòria. El líder Jaume Casals (Scott Bikes) lidera amb 344 punts gràcies a la seva regularitat, igual que el seu immediat perseguidor, un Gerard Minoves (Xtrembike) amb 328. Amb tot, tenen a prop a un Mario Sinués (Massi-Tbikes), recentment medallista als campionats de Catalunya, que s'ha endut la victòries a les tres proves en què ha participat i té 300 punts, seguit d'Oriol Domènech (Scott Bikes) amb 275 i del vencedor a Sant Bartomeu del Grau i Vacarisses, Francesc Freixer (Esteve) amb 250.

També està oberta la victòria de la classificació final en categoria femenina, especialment entre Noemí Moreno (Pallarès-Ixcor) i la belga Veerle Cleiren (Solcam-Montbike). Més resoltes, en canvi, semblen les classificacions sub23 i júnior, en favor de Nil García (Bicistoni Club Ciclista) i el campió català de la categoria Roger Colomina (Team One to One), respectivament (Classificacions provisionals de totes les categories).