L'Open BTT La Selva retorna amb força aquest 2019

28/12/2018
BTT

L'Open BTT La Selva retorna amb força aquest 2019

Aquesta temporada 2019 que ara s'apropa començarà amb força a comarques gironines amb el l'Open BTT La Selva, un campionat que retorna amb força després d'uns anys d'absència. El 13 de gener es donarà el tret de sortida d'aquest certamen que es disputarà entre els mesos de gener i febrer a les poblacions de Riudarenes, Breda, Cassà i Santa Coloma de Farners.

Els organitzadors estan acabant de preparar dos circuits de 30 i 18 quilòmetres, aproximadament, amb un desnivell de més 1000 metres, i d’un nivell tècnic i de duresa intermig, que sigui apte per a tot tipus de nivell de participants. Una de les novetats serà la presència de la categoria e-Bikes, que podran portar una bateria de 500w, i si es vol portar una segona bateria es penalitzarà en 30 minuts a la classificació de la prova. 

Les inscripcions es podran fer a la web de la FCC de manera online i es tancaran el dijous a les 24h previ a la cursa, tot i que també es podran fer inscripcions presencials. Els corredors no federats i cicloturistes faran una marxa de BTT, de la qual s'extreurà un llistat de temps. L'Open La Selva buscarà els millors corredors de cada categoria amb una General Final. Els organitzadors, a més de preparar els circuits, també han previst un obsequi per a cada participant, esmorzars amb servei de bar, zones tècniques i d’avituallament, rentat de bicicletes i dutxes.

 

Calendari Open BTT La Selva 2019:

  • 13 gener - Riudarenes
  • 20 gener -  Breda
  • 27 gener - Cassà
  • 3 febrer - Santa Coloma de Farners