L'Open Girona BTT arriba a Les Preses el dilluns de Pasqua

17/04/2019
BTT

L'Open Girona BTT arriba a Les Preses el dilluns de Pasqua

El bike-park de la població de Les Preses i seu de l’escola de ciclisme del Club Ciclista Olot Infantil, tornarà a ser aquest dilluns dia 22 d’abril l’escenari de la tercera de les cinc curses previstes del Open BTT Girona - Càrniques Celrà 2019. El circuit traçat sota la falda del volcà El Racó, ha millorat en relació l’any passat i assegura que els participants puguin gaudir a sobre la bicicleta. S’han previst tres circuits: un de 1 quilòmetre per les categories més petites, un de 2400 metres pels alevins i infantils que els farà suar de valent, i un tercer de 5100 metres pels grans. Segons cada categoria faran les voltes corresponents.

A nivell esportiu recordem que Jordi Vila (Biking Point) és el líder de l'Open provincial seguit de prop per Gerard Blanch (Vilajuïga), mentre que en noies elit/sub23 Txell Figueres (Grup Adi-Dsnivell-BMC) voldrà consolidar la primera posició i continuar sumant punts. En júniors, Genís Martí (Bsixbikes-Jormat) intentarà defensar la seva primera posició per davant de Alex Luis (Corvi Team), igual que Ivette Espinar en júnior femení. Es poden consultar les classificacions acumulades de les categories de l'Open BTT Girona i de les categories de promoció.

Aquest any, el Club Ciclista Olot Infantil planteja la possibilitat de fer dos circuits completament separats, i per tant es modifiquen una mica els horaris sobretot pel que fa a la promoció, en les categories de Prebenjamins, Benjamins i Principiants.

  • 9:00 h   1ª sortida  cursa Open XCO (Categories de promoció, 9:00 PreBenjami, Benjami i Principiant; en circuit 1000m 
  • 9:00 h  Aleví i Infantil en circuit 2400m
  • 10:00 h  2ªsortida (Categories M40 - Cadets,  Fem Elit, Fem Sub23,Fem M30,Fem Junior - M50, M60, Fem Cadet)
  • 10:15 h Lliurament de premis categories 1ª sortida
  • 11:45 h     3ª Sortida Categories (Elit-Sub23, Junior- M30)
  • 13:45 h Lliurament de premis categories 2a sortida  i 3a sortida