L'Open Girona BTT enfila el seu desenllaç amb el campionat universitari a Quart

16/05/2019
BTT

L'Open Girona BTT enfila el seu desenllaç amb el campionat universitari a Quart

Aquest proper diumenge 19 de maig torna l'Open BTT Girona 2019-Càrniques Celrà a la població de Quart, que acollirà la penúltima cita del calendari provincial de la mà del club Associació Esportiva Quart de Volta. Els tres circuits previstos al voltant del pavelló tenen 6,1 quilòmetres pels grans, en un traçat que combina una mica de pujada i un tram molt trencacames, un circuit de 3 quilòmetres pels Principiants fins a Infantils i 1 quilòmetre pels més petits que participaran a les proves de la Kids Cup.
 
Una de les novetats de la cursa serà la celebració del Campionat de Catalunya Universitari, amb el suport del Servei d’Esports de la Universitat de Girona, i que permet participar a qualsevol estudiant de les universitats catalanes. Els guanyadors rebran els mallots i medalles pels millors corredors elits, tant masculí com femení. La organització ha previst una zona per les carpes de les escoles i també una zona d’aparcament, de dutxes i de rentat de bicicletes al pavelló. 

En l’apartat esportiu, s’haurà de començar a decidir el frec a frec entre Jordi Vila (Biking Point) i Gerard Blanch (Vilajuïga), que mantenen un pols pel lioderatge sense oblidar Mario Sinues (Tbikes Amunt), que l’any passat va ser el guanyador elit universitari, i que ara mateix és tercer de la general. Per la seva banda, Meritxell Figueres (Grupo Adi-Dsnivell-BMC) s’ha mantingut intractable sent la guanyadora entre les fèmines en les tres primeres curses del l'open. Àgata Safont (Radikalbikes-Artsport) i Júlia Blanch (Vilajuïga) hauran de treballar molt fort, i esperar algun error de la seva rival. Julià Blanch també pot reeditar la victòria al Campionat universitari de l’any passat. 

Després de la cursa de Quart, arribarà el desenllaç final del Open a Sant Hilari Sacalm, amb la disputa el dia 25 de maig de la darrera cursa del campionat (Consulta'n el calendari complet i classificacions provisionals).