L'Open Lleida BTT Lafuente Ambulàncies es reprèn aquest cap de setmana a la Sentiu de Sió

29/08/2022
BTT

L'Open Lleida BTT Lafuente Ambulàncies es reprèn aquest cap de setmana a la Sentiu de Sió

La Sentiu de Sió (la Noguera) repetirà aquest proper cap de setmana com a seu de la IIIa edició de l'Open Lleida BTT Serra d'Almenara, que sota l'organització del CC BTT Serra d'Almenara, tornarà a a reunir el bo i millor del BTT lleidatà i català a terres ponentines.
 
Aquesta serà la tercera prova del calendari de la temporada de l'Open Lleida BTT 2022 tant per categories Open com per Kids Cup, després de les celebrades a la primavera a Corbins i el Vilosell. La part decisiva de l'Open Lleida BTT es desenvoluparà, com ja és habitual, durant els mesos de setembre i octubre, en el que es disputaran tres proves per categoires Open i quatre per Kids.
 
Per la ocasió, el CC BTT Serra d'Almenara ha dissenyat tres recorreguts: un de 1km per volta per les categories prebenjamins i benjamins, un altre de 2,6 kms per volta ja més exigent per les categories principiants a infantils, i finalment un recorregut de 6,8 kms per volta per les categories  Open. L'acció començarà a les 7.45h amb l'acreditació i recollida de dorsals, i a les 09h amb l'inici de les curses Kids Cup.
 
Fins al moment, Noemí Moreno (Odena Esport Ciclista) i Brian Jordan (Biking Point) són els líders de la competició després de les dues primeres proves, i probabelement defensaran els seus liderats aquest proper dissabte a la Sentiu, en el que pot ser un molt bon test de cara a al Copa Catalana Internacional de la Vall de Boí del 10/09.

Més informació > https://www.openlleidabtt.com/curses-2022/almenara/