L'Open Maxxis Marathon presenta el seu calendari 2023

12/01/2023
BTT

L'Open Maxxis Marathon presenta el seu calendari 2023

El del circuit de proves de BTT competitives i populars organitzades pel Club Open Natura ja pot anunciar el seu calendari 2023, amb una important aposta competitia. La prestigiosa marca de neumàtics Maxxis pasaa a ser el patrocinador principal del calendari del d'aquest nou Open Maxxis Marathon, amb vuit proves entre les que destaquen El Vendrell i Torrelles de Foix, que passen a ser proves del calendari de la Copa Catalana de Marató BTT i el Catllar, que acollirà el Campionat de Catalunya de Marato BTT del 2023.

Vuit proves, vuit reptes que es proposen als participants en set territoris molt diferents, des de les zones de pedres del Vendrell, als Corriols de Castellgalí, passant per les mítiques pujades impossibles de Sant Vicenç dels Horts. Cada una de les seus aporta unes característiques molt diferents, que és el que fa que aquest circuit tingui un encant especial per aquests.

Després de 18 edicions del circuit, El Vendrell serà de nou l'encarregat d'obrir la temporada: un territori espectacular per la pràctica d'aquest esport i una seu que el mateix cap de setmana acollirà la primera prova de la Copa Catalunya Infantil, fent així que els bikers puguin gaudir d'un cap de setmana de BTT total.

Els participants poden participar en una, dos tres cites... o les que vulguin, amb la opció de agafar un pack que ofereix l'organització de descompte per totes les proves. Tots aquells aficionats que completin el calendari tenen el maillot de finisher en finalitzar l'última prova. En cada prova del calendari d'aquest circuit trobem circuits de 60 quilòmetres per a tots els bikers experimentats, 40 km per gaudir i un de 20 km per tots aquells que s'inicien en la pràctica d'aquest esport.

Calendari 2023 Open Maxxis Maraton

  • 5 de Març: El Vendrell (Copa Catalana de Marató BTT)
  • 2 d'Abril: Torrelles de Foix (Copa Catalana de Marató BTT)
  • 7 de Maig: El Catllar (Campionat Catalunya de Marató BTT)
  • 4 de Juny: Castellgalí
  • 3 de Setembre: Sant Sadurní d'Anoia
  • 8 d'Octubre: Castelldefels
  • 29 d'Octubre: Olesa de Montserrat
  • 26 de Novembre: Sant Vicenç dels Horts

Més informació a la pàgina web del Club BTT Open Natura.