Manresa reprèn la Copa Catalunya BTT Infantil amb un centenar de participants

28/08/2023
BTT

Manresa reprèn la Copa Catalunya BTT Infantil amb un centenar de participants

Aquest diumenge 27 d'agost s'ha reprès la Copa Catalunya BTT Infantil a Manresa. Després de l'aturada d'estiu amb dos mesos i mig sense competició, la capital del Bages ha donat el tret de sortida a l'últim tram de calendari escolar i ha reunit prop d'un centenar de participants de categories infantil, aleví, principiant, benjamí i prebenjamí en una prova organitzada pel Club Ciclista Manresa Bages.

El circuit situat al complex esportiu El Congost ha reunit participants des de les 10 del matí i en categoria infantil ha viscut les victòries de Ferran Benavente (Escola Open Natura) i Emma Andreu (Escola Bike Kids), que lidera d'aquesta manera la Copa Catalunya. En alevins les victòries han estat per a Gerard Solé (Cervera Penya Ciclista) i Jana Freixas (Cassà Bike) i les victòries en categoria principiant han estat per a Marc Alejo (CC Baix Ter) i Estela Rojo (Escola Open Natura). En les categories benjamí i prebenjamí, com és habitual, s'ha donat un reconeixement a tots els participants. 

Ja només queden dues proves a disputar de la Copa Catalunya BTT Infantil, que seran el 16 de setembre a l'Open Infantil One to One de Molins de Rei i el 14 d'octubre al 3r Open Infantil Vila de Juneda.

Copa Catalunya BTT Infantil a Manresa:

  • Infantils: Ferran Benavente (Escola Open Natura) i Emma Andreu (Escola Bike Kids)
  • Alevins: Gerard Solé (Cervera Penya Ciclista) i Jana Freixas (Cassà Bike)
  • Principiants: Marc Alejo (CC Baix Ter) i Estela Rojo (Escola Open Natura)
  • Benjamins i prebenjamins: Reconeixement per a tots els participants

Classificacions completes