Mario Sinués i Laura Terradas inauguren amb victòria l'Open Barcelona BTT a Igualada

Mario Sinués, guanyador en categoria elit a Igualada
11/02/2018
BTT

Mario Sinués i Laura Terradas inauguren amb victòria l'Open Barcelona BTT a Igualada

Més de 350 corredors han estat presents a Igualada per donar inici a la temporada de BTT amb la primera prova de l'Open Barcelona, una jornada que començava sota un dia fred i assolellat amb una gran expectació per la inauguració de manera competitiva d'una gran part del circuit permanent d'XCO que s'ha instal·lat a Igualada (Les Comes), dins de la Candidatura d'Igualada per ser Ciutat Europea de l'Esport 2019. Mario Sinués i Laura Terradas s'han endut el triomf en categoria elit.

El circuit, de 5,3 quilòmetres, ha estat el repte a superar. Els participants han hagut de donar tres, quatre o cinc voltes, depenent de la categoria a la qual pertanyien.
El tret de sortida s'ha produït a les 9h15, amb la sortida de la categoria Cadet, Masters 50/60 i Fèmines Cadet i Júnior. A mesura que han passat els minuts, l'ambient s'ha anat escalfant, tant a dins com a fora del circuit, amb curses molt igualades que han precedit les proves de categoria elit.

A mig matí s'han iniciat les proves Junior, Master 40 i Fèmines Elit, Sub 23 i Master, entre les quals ha destacat la victòria en categoria Elit Femení de Laura Terradas amb un temps de 01:20:10

Per acabar la matinal, s'ha donat la sortida del plat fort de la competició, Categoria Elit i Sub 23 i Master 30, que havien de realitzar cinc voltes que s'han fet encara més dures a causa del vent. Al primer pas per línia de meta, Mario Sinués ja anava escapat en cursa, amb quinze segons d'avantatge, respecte d'un grup de tres perseguidors. 
A l'última volta, Israel Núñez, que venia des de darrere, ha retallat distàncies amb Sinués , que tot i això, ha pogut aguantar de manera molt ajustada i s'ha proclamat guanyador del GP Ciutat d'Igualada. Una cursa ben lluitada què ha tingut emoció fins als darrers metres, amb Sinués creuant la línia de meta amb un temps de 1:17:53, amb només tretze segons de diferència de Israel Núñez, i amb 27 segons d'avantatge amb Guillem Muñoz, que ha completat el podi.

D'aquí a dues setmanes, se celebrarà la primera prova de la Copa Catalana Internacional i de la Super Cup Massi, a Banyoles, els dies 24 i 25 de febrer. 

Es poden consultar els resultats del GP Ciutat d'Igualada en aquest enllaç: https://www.ciclisme.cat/cursa/btt/open-barcelona-igualada