Marta Cano frega la victòria a la Copa de França BTT de Marsella

03/10/2021
Federació

Marta Cano frega la victòria a la Copa de França BTT de Marsella

 Sis ciclistes júniors i cadets de la selecció catalana de BTT han estat presents aquest darrer cap de setmana a la darrera prova de la Coupe de France VTT SKF que es disputava a Marsella, on l'equip dirigit pel tècnic Carles Sabadell s'ha endut una important experiència en un escenari d'alt nivell internacional.

Un cop més amb unes prestacions extraordinàries, Marta Cano va estar a prop d'endur-se la victòria a la prova cadet, acabant en segona posició per darrere de la guanyadora Anaïs Moulin, certificant un cop més l'alt nivell demostrat en un any en què, a banda de proclamar-se campiona d'Espanya, va aconseguir la victòria en una altra ronda de la mateixa Copa de França, disputada a Ussel. També entre els cadets, Arnau Font acabava en 15ª posició, mentre que Pau Arteman no podia acabar la cursa a causa d'una inoportuna caiguda.

Per la seva banda, els tres júniors seleccionats feien front a una participació de luxe en una prova amb participants de diversos països puntuable per les UCI Junior Series. Marc Masana era el millor classificat amb la 14ª posició, mentre que el campió d'Espanya Aniol Morell va ser víctima d'una punxada quan estava lluitant prop de les deu primeres posicions juntament amb Masana i ha acabat sent 24è. A la prova femenina, per la seva banda, Nicole Castillo va acabar en 12ª posició.