Marta Cano lidera la selecció catalana a la Copa de França de BTT

11/06/2024
Federació

Marta Cano lidera la selecció catalana a la Copa de França de BTT

La selecció catalana de BTT ha sumat aquest cap de setmana una nova experiència internacional amb la presència de Marta Cano, Martí Carrillo, Laia Rodríguez i Borja Carvacho a la Copa de França de BTT i les UCI Júnior Series disputada a Ussèl.

La bona actuació de Marta Cano, quarta a la prova sub 23 femenina, ha liderat la delegació catalana. En el seu primer any a la categoria, Cano ja havia pujat al podi de la Copa de França el mes de març a Marsella, també defensant els colors de la selecció catalana, i en aquesta ocasió s’hi ha quedat a les portes amb una meritòria quarta posició sent l’única corredora no francesa de la seva categoria.

Menys sort va tenir Martí Carrillo, a qui una enganxada a la sortida li va fer perdre posicions i, tot i una bona remuntada, no va poder passar de la 26a posició. En categoria cadet, sisena posició per a Laia Rodríguez, que després de pujar al podi a Marsella segueix demostrant potencial en el seu primer any a la categoria, i 19a posició per a Borja Carvacho.