Martí Gispert guanya a una Copa Catalana BTT Internacional que canvia de líders

19/03/2006

La segona prova del Gran Premi MASSI Copa Catalana BTT Internacional 2006, celebrada a Corró d?Amunt, va reunir a 370 bikers. Martí Gispert (Freebike) i Cristina Mascarreras (Tot Vici amb bici) van guanyar en el seu circuit talismà

El Gran Premi MASSI 2006 té nous líders: Cristina Mascarreras (Tot Vici amb Bici) i Sergio Mantecón (Massi Abarth) van aprofitar la primera prova doble del campionat per vestir-se el maillot que els acredita com líders provisionals del Gran Premi Massi 2006.

Corró d?Amunt i Les Franqueses del Vallès van aconseguir reunir a 370 corredors ?malgrat les previsions de mal temps- en un dels circuits més durs i exigents del campionat. El Club Ciclista Corró d?Amunt va preparar algunes modificacions en el traçat d'edicions anteriors per tal d?oferir un major espectacle al nombrós públic que es va congregar per a veure la competició.

La prova en categoria èlit presentava un cartell amb els millors bikers espanyols. Martí Gispert (Freebike) i Sergio Mantecón (Massi Abarth) ?guanyador de la contrarellotge del dissabte- van ser els primers a trencar el ritme. Després de rodar junts en el bucle, el més gran dels Gispert va poder distanciar-se de Mantecón en un dels trams més exigents del circuit i passar per línia de meta amb un avantatge de 11?. Joan Llordella (Ambisist) passava tercer a 49? i quart era Oriol Morata (Inapasa) a 56?. En la tercera volta les distàncies van incrementar fins a arribar als 52? respecte Mantecón i superar el minut amb Llordella. El guió de la carrera va seguir igual fins al final de la prova amb un pletòric Martí Gispert (1:58:13), que aconseguia repetir la victòria de l?any passat a Corró d?Amunt, aquesta vegada amb la seva nou equipo Freebike. Sergio Mantecón (Massi Abarth) entrava segon a 1:10 de Gispert ?primer sub23- aconseguint d'aquesta forma uns valuosos punts per a mantenir-se líeder de la general del Gran Premi MASSI CCI?06. Tercer era Llordella (Ambisist) a 2:06 del guanyador. Però la sorpresa va arribar amb la quarta posició final de Juan Pedro Trujillo (Massi Abarth), que després de rodar cinquè en totes les voltes va aconseguir superar a Oriol Morata (Inapasa) en un espectacular tram final. En categoria sub21 el millor va ser Joan Marc Perarnau (Massi Abarth).

La carrera en categoria fèmines va veure com Cristina Mascarreras es disposava a revalidar la victòria de l'any anterior. Des de l'inici es va posar al capdavant aconseguint obrir un petit forat sobre la seva immediata perseguidora, Sandra Santanyes (Massi Abarth). Per darrere, Anna Villar i Mercè Tusell intentaven connectar amb la seva companya d'equip, però el desavantatge respecte a Mascarreras i Santanyes incrementava a cada pas per meta. Finalment Cristina Mascarreras va poder mantenir una còmoda distància en l'última volta per a aconseguir la victòria final -que li assegurava mantenir el liderat de la general- després de la victòria en la contrarellotge de la jornada del dissabte. En segona posició final es va mantenir Sandra Santanyes (a 1:21) i tercera una fantàstica Anna Villar (a 4:23).

Com ve sent habitual en el Gran Premi MASSI un dels duels més interessants va ser en categoria Junior. El francès Frederic Balaguer i l'espanyol David Lozano (Morenito) es van intercanviar la primera posició durant les 2 primeres voltes. Finalment, un atac del francès en la tercer pas li va permetre obrir un forat proper al mig minut, que va conservar i fins i tot va augmentar fins al final de la prova. Tercer va ser el balear David Galmes (Illes Balears).

En Màster 30, David Sánchez (Ambisist) va dominar a plaer la carrera, igual que el seu company d'equip, Fco. Javier Salamero en Veterans 40. En veterans 50 el millor va ser Juan Sánchez (Tot Vici amb bici). Entre els més joves, el cadet Umbert Almenara (MSC), la junior fémina Margarita García (Illes Balears) i la francesa sub 23 Caroline Mani (Massi Abarth) van ser els millors de la seva categoria

Mantecon i Mascarreras s'imposen en la CRI de Corró d´ Amunt

Nous líders en el GP MASSI després de la CRI de Corró d?Amunt.

Més de 160 corredors es van donar cita a la petita població vallesana de Corró d?Amunt per disputar la primera contrarellotge de la temporada. El fred i la fina pluja no va ser obstacle per a superar els 3,4km del circuit preparat pel club Ciclista Corró d?Amunt.

Les primeres en debutar van ser la fèmines júnior, categoria en la qual la millor va ser Margarita García (Illes Balears) amb un temps 9?58?. En categoria fémines èlit es va viure un interessant duel que finalment es va decantar per Cristina Mascarreras (Tot Vici amb Bici) -8?18?- per davant de Sandra Santanyes (8?25?) i Mercè Tusell (8?26?), ambdues de l'equipo Massi Abarth. Amb aquest resultat, Cristina Mascarreras es va posar provisionalment líder de la general del Gran Premi MASSI 2006 .

Minuts més tard van sortir els primers Màster 30, amb un esplèndid David Sánchez (Ambisist) que es va adjudicar amb autoritat la primera posició amb un temps de 7?57?. En categoria júnior el millor temps el va marcar David Lozano (Morenito) per davant del francès Frederic Balaguer i de Martí Noguera.

Els últims a sortir van ser els elit, sots 23 i sots 21, que van trobar un circuit en òptimes condicions. El primer líder provisional va ser Oriol Morata, del Inpanasa, amb un temps de 7?18?, però que finalment es va veure superat per un excel·lent Sergio Mantecón (Massi Abarth) que va aconseguir parar el cronòmetre amb el millor temps de la tarda -7?03?- . En tercera posició es va classificar Juan Pedro Trujillo -7?20?-, del Massi Abarth, que va posar el colofó a una jornada dominada pel seu equip que també es va endur el premi per equips. A més, Sergio Mantecón va vestir-se per primera vegada el maillot de líder provisional del Gran Premi MASSI Copa Catalana Internacional, a l?espera dels resultats de la prova del diumenge de Cross Country.