Massi patrocina la VolCAT?06

27/02/2006
BTT

Massi patrocina la VolCAT?06

 

VolCAT-MASSI serà la nova denominació de la popular Volta A Catalunya en BTT que se celebra, des de fa 3 anys, cada Setmana Santa. En aquesta edició les tres etapes seran: Ribes de Freser-Ripoll (50km.), Cardona-Calaf (71km) i Copons-Igualada (30km).

L'acord entre Casa Masferrer i Ocisport Serveis Esportius SL. serà per dos anys i donarà continuïtat a la col·laboració ja existent entre ambdós amb el Gran Premi MASSI Copa Catalana Internacional des de fa quatre anys.

La VolCAT-MASSI oferirà l'oportunitat de consolidar la marca en tots els sectors del mountaibike, des del més professional al més popular, coincidint amb la filosofia de la VolCAT-MASSI. Ricardo Pérez, com gerent de Casa Masferrer, destaca l? èmfasi per apropar el BTT a tot el món, seguint un dels slogans de MASSI ?Fabriquem bicicletes de competició a l'abast de tot el món?. A més l'aposta va més enllà d'aquesta temporada seguint una línia d'objectius molt clara: Sincerament crec que podem aconseguir la volta per etapes més important d'Espanya en molt poc temps i la més important d' Europa. 

Recordem que les inscripcions a la VolCAT-MASSI 2006 ja estan obertes i podeu consultar tota la informació a la pàgina web oficial: www.ocisport.net.

 

Nota d´ Ocisport