Meritxell Figueras i Mario Sinués guanyen a l'Open BTT Girona Càrniques Celrà de Quart

19/05/2019
BTT

Meritxell Figueras i Mario Sinués guanyen a l'Open BTT Girona Càrniques Celrà de Quart

En la quarta cita del Open Btt Girona 2019 – Càrniques Celrà disputat avui a Quart, Mario Sinuès (Tbikes Amunt) i Txell Figueras (Grupo Adi-Dsnivell BMC) s’han imposat en les categories Elit. Mario Sinuès ha aconseguit ser primer després d’una lluita aferrisada amb l'experimentat Tomàs Misser, que no ha tirat la tovallola fins l’últim sospir. Pau Romero (Olympia Factory Cycling) ha completat el podi. Etre les fèmines, després de Figueras ha estat segona Alba Sugranyes (Linbikes) i Julia Ribas (Catema.cat) tercera i primera S23. 

Tot i la previsió de temps que donava pluja pel dia d’avui, el cel ha respectat les curses i aquestes s’han pogut disputar en un circuit enfangat per la pluja d’ahir, però que s’ha mantingut en bones condicions. La presència de 270 ciclistes des de Prebenjamins fins a Màster 60 ha permés gaudir d’un bon matí de btt, amb uns circuits excel·lents preparats per l’Associació Esportiva Quart de Volta. 

A més dels elits cal destacar el S23 Gerard Blanch (Vilajuïga), quart de la cursa, mentre que Albert Oller (Montgri) s’ha imposat en M30 i Genís Martí (Bsixbikes-Jormat) en Júniors. 

A la segona cursa en M40 Antonio Olivares (Linbikes) ha estat el gran dominador, en cadets Adrian Cuellar (Bsixbikes-Jormat) i Adaya Fernandez (MRT Cycling Malgrat), Pere Batllori (Bsixbikes-Jormat) en M50 i Joan Carbonés (Nineta Bike Club) en M60. 

Avui també s’ha disputat el Campionat Català Universitari, coordinat pel Servei d’Esports de la Universitat de Girona i en el què han participat una vintena de participants incrementant la participació de l’any passat. A l’apartat femení ha guanyat Julia Ribas (Catema.cat) i en el masculí ha guanyat Pau Romero (Olympia Factory Cycling). 

També s’han disputat les curses de promoció, amb els guanyadors següents:

  • Prebenjamins: Marc Alejo (Trek-Bicisprint Sabadell) / Mar Surrell (Baix Ter-Jodofi)
  • Benjamins: Marc Danti (Jufré-Vic-ETB) / Cesca Comas (Artsport-Cromolybike)
  • Principiants: Ot Felix (Artsport-Cromolybike) / Iria Gironès (Vilajuiga)
  • Alevins: Marc Pujol (Baix Ter-Jodofi) / Kyra Galí (Vilajuiga)
  • Infantils: Eloi Rigall (Artsport-Cromolybike) / Laia Bosch (Cat Bike)

El Sr. Carles Gutierrez, Alcalde de Quart, ha estat l’encarregat del lliurament de premis, juntament amb la Sra. Glòria Ribas Regidora d’Esports i el Sr. Pere Camps de l’Associcació Esportiva Quart de
Volta. 

Classificacions Open Girona Càrniques Celrà Quart - Promoció
Classificacions Open Girona Càrniques Celrà Quart

Dissabte vinent Sant Hilari Sacalm (Ça-calm Express) tancarà l'Open 2019, en el que s’entegaran els miallots de Campions by Tactic en totes les categories.