Més de 140 joves bikers a la Cuabarrada Kids de Canyelles

11/06/2019
BTT

Més de 140 joves bikers a la Cuabarrada Kids de Canyelles

Avuí diumenge 9 de juny s'ha celebrat a Canyelles la III Cuabarrada Kids, prova puntuable per la Copa Catalunya Infantil de BTT, que amb aquesta ja ha celebrat set de les seves onze cites (Calendari complet de la Copa Catalana Infantil BTT).
 
Fins Canyelles s'hi aproparen 140 participants d'escoles cilcistes de tot Catalunya i Andorra, destacant el bon ambient a la zona de padock on moltes families van fer nit a la zona d'acampada habilitada per la organització. S'han disputat un total de 5 curses per nens d'edats entre els 5 i els 14 anys, sense cap incidència greu a destacar tot i la dificultat tècnica del circuit que havia dissenyat el Club Ciclista de Canyelles o2sports, organitzador de la cursa conjuntament amb l'ajuntament de la localitat.

Un cop finalitzada la cursa infantil us emplacem a Canyelles el próxim 06 d'octubre on Canyelles tornarà a rebre participants de tot el territori per organitzar la seva 12a Cuabarrada de Canyelles. La Copa Catalunya Infantil BTT, per la seva banda, es reprendrà el 7 de juliol a la Bike Kids Race de Navès.

Fotografia: O2 Sports