Més de 200 participants a la Copa Catalunya BTT Infantil al Bike Show Vic-Osona

29/05/2023
BTT

Més de 200 participants a la Copa Catalunya BTT Infantil al Bike Show Vic-Osona

El dissabte 27 de maig ha estat un dia de molta activitat ciclista a Vic gràcies al Bike Show Vic-Osona, que ha portat competicions, sortides i activitats ciclistes a la ciutat. Entre tot el programa de competicions, la Copa Catalunya BTT Infantil - 5a Ciutat de Vic ha reunit més de 200 participants, sent una de les més multitudinàries de la temporada en el calendari escolar de Mountain Bike.

La jornada organitzada per l’Escola Jufré Cycling, Vic-ETB i Ocisport ha deixat les victòries en categoria infantil de Damià Matamala (BTT Fornells Bikeaventura) i Laia Rodríguez (La Torreta Bike). En categoria aleví els més forts han estat Gerard Solé (Cervera Penya Ciclista) i Mariona Balcells (Bike Catalunya Club Esportiu) i entre els principiants han guanyat Marc Alejo (CC Baix ter) i Lena Cos (BTT Fornells Bikeaventura). En categories benjamí i prebenjamí, com és habitual, s’ha entregat un reconeixement a tots els participants.

La cita de Vic era la vuitena de la temporada en el calendari de BTT per a categories formatives, i ja només en resta una abans de l’aturada estival. Serà el 4 de juny a Fornells de la Selva i després el circuit s’aturarà fins el 16 de setembre, que es reprendrà a Molins de Rei per afrontar les dues últimes proves de la temporada.

Copa Catalunya BTT Infantil - 5a Ciutat de Vic

  • Infantils: Damià Matamala (BTT Fornells Bikeaventura) i Laia Rodríguez (La Torreta Bike)
  • Alevins: Gerard Solé (Cervesa Penya Ciclista) i Mariona Balcells (Bike Catalunya Club Esportiu)
  • Principiants: Marc Alejo (CC Baix Ter) i Lena Cos (BTT Fornells Bikeaventura)
  • Benjamins i prebenjamins: Reconeixement per a tots els participants
  • Totes les classificacions completes

Foto: Bike Show Vic-Osona