Més de 280 bikers a la segona edició de la Territori Hermida

08/05/2006
BTT

Més de 280 bikers a la segona edició de la Territori Hermida

 

Els més de 280 corredors que es van donar cita a Puigcerdà el diumenge 7 de maig van gaudir d'una exigent marxa amb Hermida de director d?orquestra

 

La segona edició de la Territori Hermida Powerbar afrontava el repte de consolidar-se com una de les principals marxes del panorama nacional. El recorregut, de 65km, presentava algunes modificacions respecte a l'any anterior per a poder oferir els millors paisatges de La Cerdanya, terra natal del biker espanyol més important de tots els temps. Entre els canvis més destacats del circuit apareixia una exigent pujada de més de 2 quilómetros -que per a molts va ser un autèntic repte-, un descens de més de mitja hora per corriols i uns paisatges, com no podia ser d?altre manera- de pel·lícula.

La sortida es va donar puntualment a les 8.30 des del Poliesportiu de Puigcerdà. Entre els participants havia moltes cares conegudes, com la del propi Tomas Misser, primer ciclista a completar la marxa en l'edició 2005, Neus Parcerisas (Campiona de Catalunya) o el campió francès Frederic Balaguer.

Puigcerdà era el punt de partida que duria als bikers fins a les muntanyes de Guils, el Pla dels Forques i els municipis de Guils de Cerdanya, Ger, Bolvir, Fontanals, Palau i Queixans.

Hermida, tal com succeïa en el 2005, va deixar escapar als més preparats en les primeres rampes i va retrassar la seva posició per poder viure la marxa des del seu propi cor, provocant una situació del tot inusual: veure a Hermida en posicions intermitges!

El primer a completar els 65km va ser el francès Frederic Balaguer (3:18:42) que va avantatjar a Eduard Fibla en més de cinc minuts. Tercer va ser Xavi Clota i en quarta posició entrava Tomas Misser, amb un temps de 3:33:07. Com a novetat, aquest any l'organització va preparar 2 controls de pas ?km 17 i 39- perquè tots els ciclistes poguessin consultar en les classificacions la seva progressió al llarg del circuit 

Tots els participants van poder contar amb la presència del ?crack?, conversar amb ell, fer-se fotografies i fins i tot reptar-lo en algun petit tram. I és que el que fa única aquesta marxa, la Territori Hermida Powerbar, és la satisfacció de comprovar que Hermida segueix sent especial, en el terreny esportiu i sobretot, en l'humà.

 

Tota la informació en la pàgina web: www.territorihermida.net


Més informació a la pàgina web www.ocisport.net