Misser i Muntadas, protagonistes en una gran participació a l'Open Barcelona

18/03/2019
BTT

Misser i Muntadas, protagonistes en una gran participació a l'Open Barcelona

Aquest diumenge, l'Open provincial de Bacelona de BTT va viure la seva segona cita de la temporada amb la celebració de la 4ª edició de la prova organitzada pel Club Ciclista Sant Bartomeu del Grau i que va comptar amb una participació de 320 bikers des de les categories de promoció fins a màsters, una més que notable xifra tot i la coincidència amb dates amb la segona data de l'Open d'Espanya de XCO. Tomi Misser (Orbea) i Jordina Muntadas (Corvi Team) van ser els dos noms propis de la jornada.

El veterà Misser va ser el vencedor en solitari de la prova elit/sub23 masculina, acompanyat en el podi pel sabadellenc Ramon Sagués (TBellès-Cannondale) i per Oriol Domènech (Scott Bikes), seguits de prop pel primer màster 30 de la jornada, Josep Enric Farriol (73 Team) i del vencedor sub23, Oriol Gay (Jufré Vic-ETB), 5è i 6è absoluts en la classificació escratx, respectivament. Per la seva banda, Jordina Muntadas (Corvi Team) s'imposava amb un minut de distància sobre la primera sub23, Mar Soler (Jufré Vic-ETB) amb una prova femenina que reunia una desena de participants.

En la resta de categories, es van poder viure les victòries del júnior Joan Borràs (Baix Ter-Jodofi), els cadets Miquel Morales (La Torreta Bike) i Nicole Castillo (Bicisprint), la júnior Paula Becerra (Style-Sleeve), el màster 40 Jordi Garrido (Team Nou Espai), màster 50 Jordi Hurtos (Doctor Bikes) i màster 60 Joan Carbonès (Nineta Bike Club). Per la seva banda, les categories de promoció van renunir un centenar de participants, amb triomfs infantils d'Arnau Font (Biciocasion Barcelona) i Marta Cano (Bike Garraf), alevins de Seff Van Kerkhove (Montbike-Messer Kids) i Laia Galbany (TBikes-Amunt) i principiants de Marc Faro (Biketrial Costa Daurada) i Beth Risalde (Montbike-Messer Kids).

La propera data de l'Open Barcelona de BTT serà el dia 11 de maig, amb la celebració de la Tuixonada Xtrem de Sant Quintí de Mediona (Consulta'n el calendari complet).