Molins de Rei reuneix 130 participants a la Copa Catalunya BTT Infantil

19/09/2023
BTT

Molins de Rei reuneix 130 participants a la Copa Catalunya BTT Infantil

Molins de Rei (Baix Llobregat) va viure aquest dissabte 16 de setembre la penúltima cita de la Copa Catalunya BTT Infantil amb la disputa del 17è Open Infantil One to One, una prova organitzada pel Club Ciclista One to One i que citava les categories infantil, aleví, principiant, benjamí i prebenjamí.

La prova, amb sortida a l'avinguda de Collserola, tenia un recorregut de 800 metres per a les categories més petites, en el qual s'hi havien de donar dos o tres voltes, i un recorregut de 1,2 quilòmetres per als principiants (3 voltes), alevins (4 voltes) i infantils (5 voltes). Les victòries a la categoria més gran van ser per a Ferran Benavente (Open Natura), que es situa com a nou líder de la Copa Catalunya, i Emma Andreu (Bike Kids), que deixa sentenciada la victòria a la Copa Catalunya en categoria femenina. En categoria aleví, els guanyadors a Molins de Rei van ser Gerard Solé (Penya Ciclista Cervera) i Mariona Balcells (Bike Catalunya Club Esportiu), mentre que Marc Alejo (CC Baix Ter) i Lena Cos (BTT Fornells Bikeaventura) es van emportar les victòries en principiants.

La Copa Catalunya BTT Infantil ha arribat pràcticament a la seva fi i només quedarà una prova per disputar abans de tancar la temporada. Serà el 14 d'octubre a Juneda (Garrigues) amb la disputa del 3r Open Infantil Vila de Juneda.

17è Open Infantil One to One:

  • Infantils: Ferran Benavente (Open Natura) i Emma Andreu (Bike Kids)
  • Alevins: (Gerard Solé (Penya Ciclista Cervera) i Mariona Balcells (Bike Catalunya Club Esportiu)
  • Principiants: Marc Alejo (CC Baix Ter) i Lena Cos (BTT Fornells Bikeaventura)
  • Benjamins i prebenjamins: Reconeixement per a tots els participants
  • Classificacions completes