Neix la Hard Bike, prova en BTT per etapes a la Val d'Aran

19/06/2019
BTT

Neix la Hard Bike, prova en BTT per etapes a la Val d'Aran

Aquest proper cap de setmana llarg es disputarà a la Val d'Aran la Hard Bike, un nou esdeveniment per etapes en BTT que proposa 3 jornades intenses per gaudir dels paisatges excelsos de l'Aran, sota la organització de l'Aran DH.

En conjunt es tracta de tres etapes de recorregut sumant kms i metres de desnivell positiu. La primera etapa de 75kms i 3100m D+ és la més llarga de la Hard Bike, i ascendirà al Santet de Casau després de passar per Vielha i abans de fer-ho per Es Bordes i Vilamós. El segon dia els participants partiran de Bossòst al Baish Aran per arribar a Arties per cobrir 55kms i 2600m D+, passant per Arres i Mont. El dilluns dia 24 darrera etapa entre Arties i Salardú de 50kms i 2000m D+, passant pel Pruedo, Montromies i els Banhs de Tredós. Es tracta doncs de 3 etapes exigents de pur BTT, aptes només per a valents/es.

El divendres dia 21 a la tarda ja es podrà fer la recollida de dorsals a partir de les 16h a Salardú, i la sortida de la primera etapa serà el dissabte dia 22 a les 08.00h. El dia 23 la segona etapa s'iniciarà a les 09.00h i aprofitant la festivitat de la revetlla de Sant Joan es farà una gicama a la tarda, una sardinada popular i es podrà veure el tradicional Quema de Eth Taro a Arties. El dilluns 24 l'acció s'iniciarà a les 09.30h i als vols de les 16h amb els podiums es tancarà la Hard Bike. 

La organització ha previst zona d'aparcament d'autocaravanes i campers, zona de dutxes, fisio i zona per dormir, a més dels avituallaments de cada etapa, la bossa del corredor i el maillot commemoratiu d'aquesta primera edició.

Sort i llarga vida Hard Bike!

Més informació