Noemí Moreno i Jorge Sánchez s'imposen al Open Lleida BTT Monestir Les Avellanes

02/10/2022
BTT

Noemí Moreno i Jorge Sánchez s'imposen al Open Lleida BTT Monestir Les Avellanes

La quarta prova de l'Open Lleida BTT – Lafuente Ambulàncies 2022 s'ha celebrat aquest primer d'octubre al Monestir de Les Avellanes, reunint 156 ciclistes de totes les categories. La organització, a càrrec del Noguera Sport Bike AE, va dissenyar dos recorreguts de pur BTT, un per les categories Kids i un altre ben exigent per les categories Open. A primera hora del matí, després del pertinent control de llicències i dorsals, es van donar la primeres sortides Kids per les proves de Benjamí i PreBenjamí.

La climatologia del día ha acompanyat durant el día en un entorn incomparable com és el del Monestir de Les Avellanes, tot i que els participants han sofert una mica de fred després el sol i la bona temperatura ha acompanyat a la resta de curses de la matinal ciclista.

Amb posterioritat es van celebrar la resta de proves de les categoríes Kids Cup, Principiants (3 voltres), Alevins (4 voltes), Infantils (5 voltes), a un circuit de 1,7 km, amb els següents vencedors:

  • Principiants:  Pau Leis (Pc Baix Ebre) i Martina Ferrer (Gessers d'Algerri Club Esportiu)
  • Alevins: Emma Andreu (Bike Kids) i Axel Serrano (Catigat Pla d'Urgell Club)
  • Infantils: Claudia Pulido (E Tot Vici en Bici) i Joel Oller (Bike Kids)
  • Totes les classificacions de les proves de Kids Cup.

La resta de curses s'han desenvolupat en un circuit de 5 quilòmetres, on en les diferents categories es van realizar amb les seves les corresponents voltes. Els vencedors corresponents van ser els següents en cadascuna de les categories. 

  • Cadets: Alex Gonzalez (BICIEQUIP COMPETI)
  • Juniors: Gerard Llop (MES BIKE)
  • M30: Enric Martorell (BIKE GARRAF)
  • M40: Javier Jurado (Esport Ciclista Odena)
  • M50: Pere Joan Roig (Vila Bikes)
  • M60: Ricard Sans (Assoc. Cicles Sans)

I finalment, en les principals categoríes del Open aquests han estat els vencedors que s'han imposat:

D'aquesta manera, a l'open provincial lleidetà de BTT li queda tan sols la darrera de les cinc proves del seu calendari 2022 (Calendari complet), que es disputarà a Tartareu (la Noguera) el pròxim dissabte 22 d'ocutubre. Brian Jordan (Biking Point) i Helena Isanta (Mesbike&Fes Tuga) són els líders de la competició en categoria open abans d'aquesta prova final. Com en totes les proves d'aquest Open Lleida; tots els participants van rebre obsequis de Mel i Torrons Alemany.