Noemí Moreno i José Días guanyadors de la primera edició de la Volcat Costa Brava

17/03/2019
BTT

Noemí Moreno i José Días guanyadors de la primera edició de la Volcat Costa Brava

La catalana Noemí Moreno (Irontech Tecnic Ambisit) i el portuguès Jose Dias (DMT Racing Team) s'han convertit avui en els vencedors de la primera edició de la Volcat Costa Brava, que ha posat el punt i final amb la segona etapa disputada a l'entorn de les Gavarres i amb final a Calonge i Sant Antoni.

Després de la primera etapa disputada dissabte, la segona tenia un recorregut més curt però més exigent, amb 56 kms i 1.800m de desnivell positiu acumulat, discorrent en bona part per la part més oriental de la serralada de les Gavarres, un terreny trencacames ple de corriols. El DMT Racing Team ha trencat la cursa des de l'inici, amb un Tiago Ferreira treballant molt pels seus companys i portant la batuta de l'etapa, provocant que el pilot es trenquès en mil pedaços amb tots els ciclistes buscant el seu ritme. El líder Guillem Muñoz ja perdia tres minuts a meitat del recorregut, i finalment ha arribat a l'arribada a set minuts i mig, suficients però per mantenir el segon lloc de la general. En l'etpa, triplet d'un pletòric DMT, amb victòria per l'holandès Hans Becking, segon lloc per Jose Dias, i tercer per un Tiago Ferrerira exhaust que ha arribat a 47" dels seus companys d'equip. Darrera seu el suís Hansueli Stauffer (BullsTEam) i completant el top5 del dia Oriol Colomé (Esteve).

En fèmines, la belga Veerle Cleiren (Solcam-Maxled-Montbike), que ahir patia problemes estomacals que l'allunyaven de les places d'honor, ha sigut la més forta avui a la segona etapa, imposant-se en solitari davant una Noemí Moreno que ha administrat perfectament l'avantatge aconseguida en la primera etapa. En tercer lloc ha arribat avui Clàudia Marin (Scott Bikes CE).

En la resta de categories s'han imposat en l'etapa 2 Guillem Cassú (Radikal Bikes) i Sílvia Roura (Esteve) en S23, Bruno Nogueira (Addict Bikes) i Neus Parcerisas (Bike Catalunya) en M30, Moisés Lopez (Pallejà CC) i Eva Martin (Roses CC) en M40, Angel Lluis MArco (Republik Bikes) en M50, Jean Bernanrd Souty (Aix VTT) en M60, Joan Albert Martínez (Prat Bike) i Valerie Saubere (Couserans Cycliste) en Open, Seco-Gavira (Biking Point) en Homes Duo, Franco-Lauco (Massi) en Fèmines Duo, i Ramírez-Torres (Mossos d'Esquadra BTT) en Duo Mixte.

Classificacions etapa 2 Volcat Costa Brava

Amb aquests resultats, el podi final en categoria fèmines ha estat encapçalat per Noemí Moreno, seguida de Veerle Cleiren a 38' i Sandra Santanyes a 40', tot i que en scratx Sílvia Roura ha estat 2a. En categoria masculina, Jose Dias ha estat el vencedor final davant Guillem Muñoz i Eric Gil. Per categories els guanydors/es han estat:

 • S23: Sílvia Roura (Esteve CE) i Guillem Cassú (Radikal Bikes)
 • Elit: Noemi Moreno (Irontech Tecnic Ambisist) i Jose Dias (DMT Racing Team)
 • M30: Neus Parcerisas (Bike Catalunya) i Bernat Cañellas (73 Tem XX)
 • M40: Eva Martin (Roses CC) i Moisés López (Pallejà CC)
 • M50: Àngel Lluis Marco (Republik Bikes)
 • M60: Jean Bernard Souty (Aix VTT)
 • Open: Valerie Saubere (Couserans Cycliste) i Juan Alberto Martínez (Prat Bike)
 • Duo homes: Seco-Gavira (Biking Point)
 • Duo fèmines: Franco-Lauco (Massi)
 • Duo mixte: Ramírez-Torres (Mossos d'Esquadra BTT)
 • Equips: Esteve Grup Esportiu

Classificacions Generals Finals Volcat Costa Brava

[Foto crèdits: Francesc Lladó / Ocisport]