Nova edició del Open Escolar BTT Kids By Sea Otter Europe

06/09/2022
BTT

Nova edició del Open Escolar BTT Kids By Sea Otter Europe

Aquest mes de setembre engega de nou l’Open Escolar BTT Girona by Sea Otter Europe.
Després de tres temporades aquests certamen dedicat únicament als nens/es i amb l’objectiu exclusiu de gaudir del BTT des d’un ambient familiar i no competitiu torna més fort i consolidat que mai.
Enguany  Sea Otter Europe segueix apostant per aquest format ajudant a les Escoles de Ciclisme Gironines que organitzen aquest event. A més a més, per primer cop es celebrarà una prova d’aquesta edició dins el gran festival Sea Otter Europe de Girona.
 
Totes les proves constaran de dos activitats. La primera activitat és la realització d’uns dels tres traçats marcats per l’rogantizador, amb tres nivells de dificultat tècnica i durada diferent. Això significa que cada participant i aconsellat pel seu tècnic de l’escola de ciclisme podrà escollir el traçat  que més s’ajusti al seu nivell, independentment de l’edat o categoria. Un cop finalitzada aquesta prova, realitzaran la segona activitat que constarà d’una prova alternativa escollida per cada organitzador: gimcama, CRI, concurs de salts...
El calendari d’aquest Open Escolar BTT Girona Kids by  Sea Otter Europe és:
 
17 de setembre Bescanó
24 de setembre (Sea Otter Europe-Girona)
8 d’octubre Medinyà
12 de novembre Girona
19 de novembre Cassà de la Selva
Els horaris d’inici de les proves sempre serà a les 15 hores. Es podran fer les inscripcions a través del portal de la web www.ciclisme.cat amb un cost de 6€ i també presencialment el dia de la prova, amb un cost de 10€. Hi podran participar nens i nenes sense llicència (llicència de dia 3€).
Finalment agrair la implicació de les escoles de ciclisme organitzadores i el suport de Sea Otter Europe per crear un espai, respectuós, agradable i de qualitat per a tots els nens i nenes que s’inicien en el nostre esport.