Pau Egeda es proclama campió del món màster B de BTT

27/08/2014

Pau Egeda, corredor barceloní de l'equip Tomas Bellés - Cannondale by GAES es va proclamar ahir Campió del Món de la categoria Master B, que comprèn les edats d’entre els 35 i 39 anys. És la primera ocasió en què un ciclista espanyol s'alça amb aquest títol en aquesta categoria.
Egeda s'imposà amb autoritat a la prova disputada a la localitat noruega de Lillehamer en un circuit dur i tècnic, on l'abundant fang i les arrels molles feien que els ciclistes haguessin de demostrar les seves qualitats tècniques, a part de les físiques.
La seva superioritat es veié plasmada a l'arribada amb l'important avantatge sobre el seu immediat perseguidor, el suec Stefan Persson en 1m.10', i el seu compatriota Robert Reyier en 3'14''.
Pau Egeda es va unir a aquest equip nou l'any 2011 i tots dos han anat creixent paralel•lament, gràcies a l'esforç de tots els seus integrants, que han fet que el Tomas Bellés – Cannondale by GAES sigui un referent nacional que es va convertint en un equip cada vegada més internacional, que ja comencen a aconseguir títols, i que lluita per a donar-se a conèixer fora del nostre territori.
Pau Egeda acumula diversos títols Nacionals tant en Ral.li com amb Marató, però sense dubte aquest, de Campió del Món MasterB 2014, és el més important de la seva carrera.

Informació: Tomàs Bellés – Cannonndale by GAES