Presentada la Penya Ciclista Baix Ebre a Tortosa

12/02/2019
BTT

Presentada la Penya Ciclista Baix Ebre a Tortosa

La Penya Ciclista Baix Ebre "Ja Arribarem" es va presentar a l'hotel SB Corona de Tortosa, en un acte on van assistir entre d'altres, el president de la FCC sr. Joaquim Vilaplana, el membre de la Junta Directiva de la FCC i president de l'entitat ebrenca sr. Raül Querol, i l'alcaldessa de Tortosa sra. Meritxell Roigé.

Per aquesta temporada 2019, la Penya fa un pas endavant significatiu amb la posta en marxa d'un equip de competició cadet, l'únic de la demarcació, que comptarà amb 8 ciclistes i que tindrà com a principals objectius les competicions d'aquesta categoria del calendari català. A banda, la Penya també té una Escola molt activa, i homolgada per la FCC, on hi compten 30 nens i nenes.

Dos fets singulars més també estan relacionats amb l'entitat: d'una banda les obres de reforma que s'estan portant a terme per part del consistori municipal al velòdrom de la ciutat, fet que millorarà les condicions d'entrenament dels integrants de la Penya, i de l'altra l'anunci per part del president de la FCC de la creació d'una Delegació a Terres de l'Ebre, fet que ja portava en el seu programa electoral.