Presentat el Club Open Natura Kenda-Biciocasion Barcelona

18/02/2020
BTT

Presentat el Club Open Natura Kenda-Biciocasion Barcelona

El  passat 16 de febrer, i aprofitant la celebració de la primera prova del Open Barcelona BTT a Sant Vicenç dels Horts, es va presentar l'equip del Club Open Natura Kenda-Biciocasion Barcelona.

Després dels èxits i bons resultats de la passada temporada, on l’equip va aconsseguir força podiums a nivell autonòmic, la plantilla que conforma l'equip s'ha ampliat fins un total de 38 ciclistes de totes les categories, des de pre-benjamins i fins a Màster 50, destacant la gran quantitat de ciclistes cadets i júniors, que lliguen de ple amb la filosofia d¡ajudar al màxim als nois i nois en aquest esport. Precisament entre les fèmines hi haurà ciclistes de categories aleví, cadet, junior, màster 30 i 40.

Per aquesta temporada 2020 el Club Open Natura té previst participar en totes les proves del calendari català, com l'Open Barcelona o la Copa Catalana entre d'altres,a ixí com proves de distàncies llargues (XCM i XCUM).

De nou comptaran amb la col·laboració de la marca de penumàtics Kenda, que a la vegada patrocina el circuit de proves BTT que organitza i gestiona el club, l'Open Kenda BTT.