Presentat l'Esteve Team 2019

11/02/2019
BTT

Presentat l'Esteve Team 2019

L'Esteve Team 2019, presentat recentament, està format per dos principals seccions: un equip cicloturista i Màster de carretera (Esteve Road Team) format per 13 corredors locals, i un equip elit de Mountain Bike -Esteve-Sunn Team-, que compta amb el patrocini principal de Sunn, la marca de bicicletes distribuïdes en exclusiva  per Bicis Esteve i que permetrà al llarg de la temporada fer col·laboracions amb membres de l'equip professional francès UCI Sunn Factory Team. A més dels patrocinis de KH7, Fulcrum Wheels i X-Sauce. 
 
Esteve-Sunn Team està format per Roger Argelaguer, Oriol Colomé, Sílvia Roura (vigent campiona d'Espanya sub23), Francesc Freixer i Santi Martíne; dirigits per el Team Manager Christian Esteve i el president Joan Esteve.

Els principals objectius són les 5 proves catalanes de la Bike Marathon Cup, que compta aquest any amb dos proves UCI; la VOLCAT Igualada i la Volcat Costa Brava, el Campionat d'Europa d'Ultramarathon, on Sílvia Roura intentarà revalidar la medalla d'or sub23; els campionats de Catalunya i Espanya de Bike Marathon i Rally, a més de moltes altres proves i copes com la recent Open BTT La Selva, on Roger Argelaguer ha estat primer classificat general.