Presentat l'Open Natura-Biciocasión Barcelona

21/02/2019
BTT

Presentat l'Open Natura-Biciocasión Barcelona

El  passat dia 17 de febrer aprofitant la primera prova del Open Barcelona a Sant Vicenç dels Horts es va presentar l'equip Open Natura-Biciocasion Barcelona.
Desprès dels èxits assolits la passada temporada on l’equip va aconseguir força podiums en diferents proves del calendari català, enguany la plantilla s'ha ampliat fins als 38 ciclistes distribuits en totes les categories, des de pre-benjamins a Màster 50. En destaca un bon nombre de ciclistes de les categories cadet i junior, seguint amb la filosofia del club de donar suport als joves que pugen, així com la pre`sncia de set noies de categories aleví, cadet, junior i Master 30 i 40.

L’equip participarà en totes les proves del calendari català, com Open Barcelona, Copa Catalana i proves de llarga distància.
Aquest any també comptaran amb la col·laboració de la marca de pneumàtics Kenda, que també és el patrocinador principal del consolidat circuit que gestiona el club, l'Open Kenda BTT, que enguany comptarà amb fins a 7 proves, donant el tret de sortida a El Vendrell el proper 10 de març.

Sort i èxits!