Primera tecnificació BTT de la temporada 2023 de la selecció catalana cadet i júnior

28/11/2022
Federació

Primera tecnificació BTT de la temporada 2023 de la selecció catalana cadet i júnior

Aquest diumenge 27 de novembre, la selecció catalana BTT cadet i júnior va realitzar la seva primera jornada de tecnificació de cara a la temporada 2023. L’objectiu de la jornada es va centrar en treballar aspectes bàsics de la tècnica del BTT amb en Pau Costa.

La primera meitat de la sessió es va realitzar dins el recinte del Biketrial la Mola a Matadepera, i després es va fer una transferència a la muntanya en passos de l'estil XCO que hi ha per la zona. Els deu ciclistes participants van ser acompanyats pel seleccionador Carles Sabadell, l'entrenador de tècnica Pau Costa i el tècnic de suport Roger Colomina,

"Amb aquesta primera jornada hem volgut que tots els integrants coneguessin la tècnica des de la base, identificar els aspectes a millorar i proposar un treball de millora per les properes setmanes durant els seus entrenaments. Al gener farem la segona tecnificació, on avaluarem la progressió de cadascú i es seguirà treballant en la millora de les habilitats tècniques dels ciclistes", explica el seleccionador Carles Sabadell.
 
Els corredors/es que hi van participar van ser  Arnau Font, Martí Carrillo, Matisse Van Kerckhove, Oriol Oliveros, Aleix Farrés, Marta Cano, Kyra Gali, Silvia Cuatrecasas, Laia Galbany i Mariona Ratera.