Quart, tercera prova de la Copa Gironina BTT - Centre Porsche Girona

23/10/2019
BTT

Quart, tercera prova de la Copa Gironina BTT - Centre Porsche Girona

Després de la remullada cursa de Serinyà diumenge passat, Quart tornarà acollir una prova de Btt amb la tercera prova de la Copa Gironina 2019 Centre Porsche Girona, en un diumenge que es preveu molt asolellat, i amb una bona climatologia. 

EN aquesta ocasió els dos circuits seran de 35 km pel llarg amb un desnivell de 950 metres i un 70% de corriol de nivell tècnic mig-alt, i un de 21 km amb un nivell baix-mig apte per a tot tipus de ciclistes, i 510 metres de desnivell. 

A cadascun dels dos circuits hi haurà tres tipus de proves: la cursa competitiva per tots els corredors federats amb llicencia de competició des de Cadets fins a Màster 60, la marxa cicloturista d’oci per aquells que no vulguin competir, que tinguin llicència d’oci (cicloturista) o bé siguin corredors No Federats (a partir de 15 anys) que hauran de pagar l’assegurança de dia, i ebikes (que han de fer el recorregut llarg).

La inscripció està oberta on-line a la web de www.ciclisme.cat al preu de 25€, tot i que també es pot fer presencial el mateix dia de la prova amb un preu de 28€. S’ha de portar el dorsal del Campionat o si no es té s’entregarà un dorsal per tot el Campionat als nous participants. Els horaris de control de llicències, confirmació d’inscripcions i recollida de placa són entre 8-9 hores del matí. 

Els líders provisionals hauran de lluitar per consolidar la seva posició que es decidirà segurament a la darrera cursa que serà a Sant Gregori (X3 Padel) el dia 10 de novembre. 

Recordem els líders actuals que són: Gerard Blanch (Vilajuiga) en Sub23, Narcís Lópes (Banyoles) en Èlit, Àgata Safont (Radikalbikes-Artsport) en Fèmina Èlit/S23, Gil Sànchez (Radikalbikes-Artsport) en Júnior, Eudald Fabrellas (Radikalbikes-Artsport) en Cadets, Paula Barroso (Radikalbikes-Artsport) en Fémina Cadet, Albert Oller (Montgri) en Màster 30, Antonio Olivares (Linbikes-Lefa) en Màster 40, Jordi Hurtòs (Doctor Bikes-Btt Palafrugell) en Màster 50, i Ernest Plaja (Doctor Bikes-Btt Palafrugell) en Màster 60.

Més informació

[Foto: jccodola]