Retorna l'Open Escolar BTT Girona Kids by Sea Otter Europe amb quatre dates

27/10/2021
Federació

Retorna l'Open Escolar BTT Girona Kids by Sea Otter Europe amb quatre dates

Aquesta tardor de 2021 torna la programació de l'Open Escolar BTT Girona Kids By Sea Otter Europe després d’una temporada sense activitat degut a les restriccions de la pandèmia Covid-19 que totes i tots coneixem. 

Amb el recolzament de la fira més important de ciclisme del Sud d’Europa, la Sea Otter Europe que s’acaba de celebrar recentment a Girona, i també amb el suport d’EcoBàsics tornen aquestes trobades coordinades des de la Delegació de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, amb la voluntat de donar continuïtat a l’excel·lent treball que desenvolupen les escoles de ciclisme, i permetre que aquestes trobades siguin el primer punt per la iniciació al ciclisme i a les competicions ciclistes. Pels que no van participar en cap de les proves anteriors cal dir que no són proves de caire exclusivament competitiu sinó tot el contrari. L’objectiu fonamental és que tots els nens i nenes de les escoles de ciclisme de les comarques gironines vinguin a passar una estona agradable a través del nostre meravellós esport.

Totes les proves constaran de dos activitats com ja s’havia fet en edicions anteriors. La novetat d’aquesta edició serà que la primera prova és la realització d’un dels tres traçats marcats per l’organitzador, amb 3 nivells de dificultat i durada diferents. Això significa que cada participant i aconsellat pel tècnic de la seva escola de ciclisme podrà escollir el traçat que més s’ajusta al seu nivell tècnic, independentment de la seva categoria de llicencia i/o edat. Un cop finalitzada aquesta primera prova, realitzaran la segona activitat que constarà d’una prova alternativa escollida per cada organitzador: gimcana, CRI, concurs de salts...   

El calendari d’aquest Open Escolar BTT Girona Kids by Sea Otter Europe 2021, després d'haver-se d'anul·lar la cita prevista a Girona que completaria les quatre dates, és el següent:

Els horaris d’inici de les proves sempre serà a les 15 hores. Es podran fer les inscripcions a través del portal de la web de la Federació Catalana de Ciclisme amb un cost de 6 euros i també presencialment el dia de la prova, amb un cost de 10 euros. Hi podran participar nens i nenes sense llicència (llicència de dia +3 euros). 

Finalment agrair la implicació de les escoles de ciclisme organitzadores i el suport Sea Otter Europe per crear un espai respectuós, agradable i de qualitat per tots els nens i nenes que s’inicien en el nostre esport.