Reunió amb clubs de BTT el dia 20 a les 18h al Velòdrom d'Horta

18/09/2019
Federació

Reunió amb clubs de BTT el dia 20 a les 18h al Velòdrom d'Horta

La Federació Catalana de Ciclisme, a través de la comissió de BTT, convoca a tots els clubs a una reunió el proper divendres dia 20 a les 18h a la sala Narcís Masferrer, en les instal.lacions de la federació al Velodrom d’Horta.

El motiu de la reunió és explicar la posició de la Federació i les accions que estem realitzant per arribar a acords consensuats amb el consorci del Parc Natural de Collserola i les diferents administracions locals, AMB, Diputacions i Generalitat de Catalunya.

Som conscients de la problemàtica que existeix en els Parcs Naturals per la pràctica del ciclisme i estem treballant per arribar a consensos que contribueixin al respecte per tots els usuaris i a l’entorn en el que ens trobem. És per aquest motiu que des de la Federació hem près part activa i provoquem el diàleg entre totes les parts. Ens agradaria compartir amb vosaltres el treball i escoltar les vostres opinions i contribucions.

En aquesta reunió també hi seran presents els representants de la plataforma d’usuaris CSRC per explicar les accions i el seu decàleg d’accions.

Per nosaltres serà un plaer comptar amb la vostra presència i poder valorar plegats les accions, així com demanar-vos la vostra participació si s’escau en futures accions.

Us esperem doncs a tot@s divendres vinent a les 18h al Velodrom d’Horta.