Sa Costa Brava Sunset marca la represa de l'activitat a Girona

13/07/2020
BTT

Sa Costa Brava Sunset marca la represa de l'activitat a Girona

La Costa Brava Sunset ha estat el retrobament amb l'activitat ciclista de nou a Palamós aquest dissabte 11 de juliol, en una jornada on el protocol d'actuació per complir totes les mesures de seguretat ha permès a tots els participants vibrar del seu esport després de quatre mesos sense dorsals. L'organització a càrrec de Klassmark va apostar per un horari fragmentat, tant en les recollides de dorsals com en les sortides, i en zones comunes molt àmplies, que va funcionar perfectament amb la inestimable col·laboració dels participants.

Els equips prenien la sortida en diferents franges horàries i de manera esglaonada i individual en caure el sol, necessitant dels llums per poder completar el recorregut guiant-se només amb GPS. Oriol Colomé i Francesc Freixer han estat la dupla més ràpida al circuit estrella de MTB amb 1h59m43s. La Marathon proposava un viatge de 55 kms i 1200m D+ amb les Gavarres de protagonista. Aquí també han brillat amb llum pròpia Clàudia Galícia i Adrià Noguera, la parella mixta més ràpida després d'aturar el cronòmetre en 2h26m18s. En la baralla femenina Sílvia Roura i Sara Gay han tancat el dia amb 2h41m54s en el tram cronometrat. El MTB també proposava una versió Starter de 33 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu on els més ràpids han estat Gerard Peix i Xavier Ferrer amb 1h24m42s.

D'altra banda, les distàncies Adventure abraçaven a la comunitat gravel. En aquesta ocasió, després de superar el massís de les Gavarres, les terres de l'Empordà marcaven el compàs dels quilòmetres. Pau Zamora i Pau Bartoló han estat els més ràpids dels 82 quilòmetres i 900 metres de desnivell positiu després de tancar el tram cronometrat en 2h53m08s. Entre els equips mixtes Sami Sauri i Josep Rubio s'han entès a la perfecció per completar el repte en 3h14m10s, mentre Núria Picas i Laura Navarro eren el millor tàndem femení després de 3h15m54s d'esforç. En la versió Starter de 51 quilòmetres i 650 metres de desnivell positiu la parella que més ha brillat ha estat la formada per Albert Ferre i Elisabeth Zafra amb 2h14m28s.

Sa Costa Brava Sunset ha posat de manifest que organitzar en aquesta època és possible. Les mesures de seguretat aplicades no són eventuals, són fets amb els quals també els esdeveniments hauran de conviure fins a nou avís.

[Foto crèdits: Oriol Batista]