Salvadó i Ferreira s'imposen a la marató BTT de Cambrils

11/04/2021
BTT

Salvadó i Ferreira s'imposen a la marató BTT de Cambrils

L'estrena de l'Open d'Espanya de BTT Marató 2021 ha tingut la localitat tarragonina de Cambrils com escenari, en el que era la segona cita del calendari de la Scott Marathon BTT by Continental també, en un dia marcat per les condicions meteorològiques i que ha reunit uns 800 ciclistes a la localitat costanera.

El recorregut previst de 60kms i 1.400m D+ sortia de Cambrils per la riera en direcció a la part més interior del Baix Camp, alternant trams més ràpids, amb pistes i corriols, tot plegat amb una pluja fina com a testimoni. Les sortides, dutes a terme amb màxims de 200 ciclistes per categoria espaiades amb temps per complir amb els protocols Covid, han estat fulgurants i des de bon inici s'ha rodat molt ràpid. De seguida s'ha format un grup capdavanter amb el campió europeu Tiago Ferreira (DMT Racing Team), Guillem Cassú (Buff Scott), Ever Alejandro Gómez (RR Bikers) i Victor Manuel Fernández (Beehi Lee Cougan), del qual es despenajva poteriorment el bolivià. Per darrera Morcillo (Buff Scott) i Vincent Dorn (DMT Racing Team) no aconseguien agafar el trio davanter, que s'acabaria jugant la victòria en un sprint en el que Ferreria ha estat el més ràpid, amb Fernández 2n i un esplèndid Guillem Cassú 3r. El ciclista català confirma amb aquest resultat el seu gran estat de forma després de la recent finalitzada Volcat, on va signar un 11è lloc final. A destacar també la victòria en categoria S23 d'un excel·lent Roger Ferrer (73 Factory Eco), que a més ha estat 7è a l'arribada, colze a colze amb alguns dels millors especialistes estatals.

Entre les fèmines, la ciclista tarragonina Arantxa Salvadó (Gobik Factory Team) es va posar en primera posició des del primer moment i va intentar mantenir el marge, aconseguint una victòria molt solvent per davant de Lourdes Cayetano (osCommerce) i Lara Lois (Extol MTB Team). 

Els vencedors/es de les diferents categories foren:

  • S23: Lídia Fuentes (Kenda Biciocasión Barcelona) i Roger Ferrer (73 Factory Eco)
  • Elit: Arantxa Salvadó (Gobik Factory Team) i Tiago Ferreira (DMT Racing Team)
  • M30: Ariadna Ródenas (Kenza Sport Team) i Ivan Romero (Bikes Ejarom)
  • M40: Luzi Zipitria (Agerul) i Juan Pedro Trujillo (Conway CDC Trujillo)
  • M50: María Jiménez (Agerul) i Francisco J. Salamero (Biking Point)
  • M60: Armando Vidal (Dialtamar CC)
  • Open: Mar Alsina i Just Ibáñez 
  • Equips: RR Bikers Club

Classificacions Open Espanya BTT Marató Cambrils

[Foto crèdits: Maria Soteras]