Salvadó i Gómez s'imposen a la marató de Boí

11/07/2021
BTT

Salvadó i Gómez s'imposen a la marató de Boí

Arantxa Salvadó i Ever Alejandro Gómez s'han imposat avui a la tercera cita de la Scott Marathon by Continental, disputada a la Vall de Boí.

En un recorregut de 47km 1900m+ D+ que combinava llargues pistes amb corriols, i en l'etorn privilegiat de la vall, sota una calor intensa, Ever Alejandro Gómez (RR Bikers), Miquel Faus (Cicles Benavent) i Guillem Muñoz (BMC Tbellès by Kalas) s'erigien en protagonistes de la cursa masculina, que s'acabaria resolent en el tram final, on el bolivià afincat a Catalunya atacava i s'emportava la victòria amb un marge de menys d'un minut sobrer Faus i Muñoz. Entre les fèmines, la líder de l'Open d'Espanya de marató Arantxa Salvadó (Gobik Factory Team) imposava la seva condició de favorita per guanyar de manera solvent, amb més de 3' sobre l'anglesa afincada a Tarragona Rebecca Leaper (Megabici) i amb Marta Torà (Kenda Biciocasión) tercera.

Amb aquestes victòries, els dos guanyadors consoliden el seu liderat a la classificació general de la Scott Marathon by Continental 2021, a falta de dues proves per concloure el calendari previst. La propera cita es disputarà ja al mes de setembre, en el marc de la Sea Otter de Girona i amb categoria UCI C1. Abans, però, el calendari de marató català tindrà una cita amb el Campionat de Catalunya de BTT Marató que es celebrarà a Tàrrega el 5 de setembre.

[Foto crèdits: Francesc Lladó / Ocisport]