Sant Bartomeu del Grau acull dissabte l'Open Barcelona BTT

25/04/2022
BTT

Sant Bartomeu del Grau acull dissabte l'Open Barcelona BTT

El pròxim dissabte 30 d’abril se celebrarà a Sant Bartomeu del Grau (Osona) la 6ª edició de la seva prova de Open Barcelona BTT a partir de les 15.00 h de la tarda. La tercera de les cinc proves del calendari provincial barceloní de bicicleta de muntanya 2022 (Tota la informació) està organitzat pel Club Ciclista SBG i el CN Vic-ETB (Jufré Cycling) i compta amb el suport  de la Federació Catalana de Ciclisme, l’Ajuntament Sant Bartomeu del Grau, la Diputació de Barcelona i com a patrocinador principal l’empresa Benito Novatilu.

L’esdeveniment comptarà amb totes les categories: Principiants, Alevins, Infantils, Màster 60, Master 50, Cadet, Màster 30, Màster 40, Júnior, Fèmines: Cadet, Júnior, Sub23, Elit, Màster. Les categories de formació obriran foc a partir de les 15h (Tota la informació i inscripcions) per deixar pas després a les proves open, que tindran dues sortides.

Després de les proves de Sant Vicenç dels Horts i Torrelles de Foix, l'Open Barcelona BTT el lidera en les seva categoria elit masculina Mario Sinués (Amunt-Tbikes-BH) per davant del sub23 Brian Jordan (Biking Point), mentre que la campiona catalana Noemí Moreno (Òdena Esport Ciclista) és líder destacada entre les fèmines.

Les inscripcions per a totes les categories tancaran dimarts a la mitjanit.