Sant Bartomeu del Grau acull Open Bcn i 1r Campionat de Catalunya eBikes

10/03/2020
BTT

Sant Bartomeu del Grau acull Open Bcn i 1r Campionat de Catalunya eBikes

Sant Bartomeu del Grau serà la seu el proper diumenge 15 de març de la cinquena edició de l'Open Barcelona BTT i també, i com a gran novetat, del 1r Campionat de Catalunya d'eBikes XC BTT, tot plegat amb epicentre al camp de futbol de la localitat osonenca i sota l'organització del CC Sant Bartomeu del Grau, amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme, Deporvillage, Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau, Diputació de Barcelona i Estació Servei Lluçanès.

Campionat de Cataluya eBikes XC BTT
El 1r Campionat de Catalunya d'eBikes XC BTT arrancarà a les 9h del matí i es desenvoluparà a l'extraordinari circuit de la localitat, amb 6km per volta en un entorn preciós, amb baixades tècniques i pujades explosives. Els temps estimat per la prova serà d'entre 1h 15' i 1h 30'. Les incripcions estan obertes a la web de la FCC, i hi poden participar les persones amb llicència de competició i totes les persones que vulguin amb llicència de dia, que es pot cursar en el moment de la inscripció. Les categories que optaran al campionat seran les següents: Dones: Èlit ( inclou sot23 i Masters) i  Homes: Èlit (inclou sot 23 i Masters)
A tots els/les participants que hi estigueu interessats us demanem llegir amb atenció la normativa del Campionat.

Open Barcelona
A partir de les 10.30h es disputaran les diferentes categories del 5è Open Barcelona BTT Sant Bartomeu del Grau, que serà la segona prova puntuable del calendari provincial barceloní després de la inaugural celebrada a Sant Vicenç dels Horts. En aquest cas, no es disputaran categories de formació-Kids Cup, i només hi haurà sortides de categories Open (cadets a màsters).

Cada participant, sigui eBikes o BTT, serà obsequiat amb un entrepà de botifarra i fruita. A més, com cada any, hi haurà zona d'acampada, i zona per autocaravanes, caravanes i càmpers al costat del camp de futbol, amb accès a dutxa i WC.

Els recorreguts estan ja senyalitzats amb fletxes blaves per tots/es aquells/es que hi vulguin anar a entrenar.