Sant Bartomeu del Grau celebra la tercera prova de l'Open Barcelona BTT 2022

01/05/2022
BTT

Sant Bartomeu del Grau celebra la tercera prova de l'Open Barcelona BTT 2022

240 ciclistes entre totes les categories es van reunir aquest dissabte 30 d'abril a Sant Bartomeu del Grau (Osona) per la disputa de la tercera prova del calendari 2022 de l'Open Barcelona BTT. El Club Ciclista SBG i el Jufré Vic-ETB eren els organitzadors de la jornada, amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme, l'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau i la Diputació de Barcelona.

Començant a les 15h, la tarda va comptar amb tres sortides, començant per les proves de Kids Cup per a les categories escolars (Totes les classificacions) que van reunir a prop de 130 ciclistes des de pre benjamins fins a infantils. Posteriorment arribarien les proves de l'Open, que en la seva cita reina va viure una nova de victòria de Mario Sinués (Amunt-Tbikes-BH) per davant de Jorge Sánchez (Noguera Sportbike), mentre que el tercer classificat era el vencedor sub23  Brian Jordan (Biking Point). En una cursa marcada per la humitat i la boira, la campiona catalana Noemí Moreno (Òdena Esport Ciclista) sumava el seu tercer triomf en les proves inicials de l'open barceloní del 2022.

El calendari provincial de l'Open Barcelona BTT 2022 (Tota la informació) continuarà el pròxim 26 de juny amb la disputa del GP KH7 de Les Franqueses del Vallès. Allà, Mario Sinués (Amunt-Tbikes-BH) i Noemí Moreno (Òdena Esport Ciclista) defensaran els seus liderats respectius en les categories elit. Posteriorment, el calendari es tancarà el pròxim 18 de setembre amb una prova a El Bruc.

Guanyadors Open Barcelona BTT Sant Bartomeu del Grau:

  • Elit: Mario Sinués (Amunt-Tbikes-BH) i Noemí Moreno (Òdena Esport Ciclista)
  • Sub23: Brian Jordan (Biking Point)
  • Júnior: Genís Vila (Jufré Vic-ETB) i Zaira Boter (Amunt-TBikes-BH)
  • Cadet: Oriol Oliveros (Amunt-TBikes-BH)
  • Màster 30: Xavier Madrona (Unió Ciclista Lluçanès)
  • Màster 40: Roberto Fidalgo (RR Bikers Club) i Mireia Reig (Biciequip Competició)
  • Màster 50: Antonio Millàn (Randonneur Cultura Ciclista)
  • Classificacions completes de totes les categories.

Fotografia: Amunt CC - TBikes - BH