Sant Bartomeu del Grau, segona cita de l'Open Barcelona BTT

13/03/2019
BTT

Sant Bartomeu del Grau, segona cita de l'Open Barcelona BTT

El camp municipal de futbol de Sant Bartomeu del Grau acollirà aquest diumenge 17 de març la seva 4a edició de de la prova de l'Open Barcelona BTT, començant a partir de les 9h del matí. Serà la segona de les cinc proves del circuit provincial després de la cita inicial de Sant Vicenç dels Horts (Consulta el calendari complet de l'Open Barcelona BTT) farà just un mes.

Com cada any, tindrem la organització del Club Ciclista SBG assegura pels participants zona d'acampada, caravanes i autocaravanes, que aquest any serà al costat del camp de futbol, podent assegurar d'aquesta manera servei de dutxa i WC. Les inscripcions segueixen obertes i es poden realitzar fins aquest dijous a mitjanit. Des del cap de setmana passat, els recorreguts ja estan senyalitzats per entrenaments: les fletxes blaves marcaran el circuit de les proves de la Kids Cup (per a categories des de principiants fins a alevins) i les vermelles, el circuit de les proves de l'Open.

En l'apartat competitu, Pau Romero (Olympia Factory Team), el sub23 Roger Colomina (One To One), i entre les fèmines, la categoria elit de Laura Terradas (Irontech-Tecnic-Ambisist) i sub23 Magda Duran (Biking Point) defensaran les seves respectives victòries i liderats en la competició. També parteixen com a líders els júnior Jaume Bosch i Nerea Marfil, els cadets Francesc Barber i Nicole Castillo, i en categories superiors, el màster 30 Sergi Mateu, màster 40 Jordi Garrido, màster 50 Jordi Hurtos, màster 60 Blas Yebenes i per part de les màster fèmines, Alexandra Nezhorova.

El Club Ciclista SBG organitza aquesta cita amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme, l'Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau, la Diputació de Barcelona i Estació Servei Lluçanès.