Sant Gregori repeteix experiència en l’Escolar BTT Girona en un nou circuit a La Pineda

15/11/2019
BTT

Sant Gregori repeteix experiència en l’Escolar BTT Girona en un nou circuit a La Pineda

Passat l’equador de les proves de l’Escolar BTT Girona d'aquesta tardor de 2019, Sant Gregori agafa el relleu aquest dissabte 16 de novembre a la tarda a la zona esportiva de La Pineda, amb un nou circuit més dinàmic i divertit per tots els nens i nenes respecte a la cita que ja es va disputar en l'edició de l'any passat. 

Repetint amb la fórmula de Girona i Medinyà i amb el suport del Consell Esportiu del Gironès, s’ha contactat amb l’escola de primària de la localitat per fer una sessió didàctica que han dirigit els tècnics de l’Escola de Ciclisme de Sant Gregori conjuntament amb el mestre d’Educació Física. 

El format de les proves constarà, com és habitual, de dues proves: una prova similar a una XC i una altra treballada i escollida per l’escola organitzadora, tipus gimcana. Les dues tindran la mateixa puntuació i d’aquesta manera els tècnics de les escoles podran valorar l’aprenentatge dels nens i nenes que hi participin. El caràcter no competitiu de la jornada ha de ser la base d’aquestes proves. Els nens rebran algun obsequi de part dels organitzadors, però no rebran trofeus per classificacions.

Des de la Delegació de Girona de la FCC volem posar en valor  ’esforç de totes les escoles de ciclisme per millorar prova darrera prova l’organització i la qualitat dels traçats d’aquest Escolar BTT Girona.  

Recordem el calendari de proves del Open Escolar BTT Girona d'enguany: 

  • 19/10/2019 Torroella de Montgrí (Baix Empordà)
  • 27/10/2019 Medinyà (Gironès)
  • 02/11/2019 Girona (Gironès)
  • 10/11/2019 Banyoles (Pla de l'Estany)
  • 16/11/2019 Sant Gregori (Gironès)
  • 23/11/2019 Vilajuïga (Alt Empordà)
  • 30/11/2019 Fornells de la Selva (Gironès)

Més informació de la 2ª Trobada Escolar de Sant Gregori.