Sant Hilari Sacalm tancarà l’Open Girona BTT i viurà el Campionat de Catalunya universitari

26/05/2023
BTT

Sant Hilari Sacalm tancarà l’Open Girona BTT i viurà el Campionat de Catalunya universitari

La localitat de Sant Hilari Sacalm (La Selva) serà el dissabte 3 de juny l’últim escenari del calendari d’Open Girona BTT – Càrniques Celrà, que aquesta temporada ha viscut cinc cites a diferents municipis de la província. Ho farà en una jornada per a totes les categories, amb l’Open Girona BTT i la Kids Cup. A més, el municipi selvatà també acollirà el mateix dia el Campionat de Catalunya BTT universitari.

Després de fer-ho a Vilajuïga, La Jonquera, Castell d’Aro i Quart, el calendari d’Open Girona BTT es disputarà el 3 de juny a Sant Hilari Sacalm, en la que serà l’última prova del circuit provincial. Igual que en la resta de proves, la jornada de Sant Hilari citarà a ciclistes de totes les edats, amb les categories cadet, júnior, sub 23, elit i màster a l’Open Girona i les edats prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil en les proves de la Kids Cup.

Les primeres sortides seran a partir de les 15.00 hores amb les categories de Kids Cup i hi haurà activitat durant tota la tarda, amb la quarta i última sortida prevista a les 18.00 h. La prova elit masculina coronarà a Pau Aguilera (Terbikes Baix Ter) com a guanyador general de l’Open Girona BTT – Càrniques Celrà després d’imposar-se a les quatre primeres proves del calendari. En categoria elit femenina, per la seva part, Esther Villaret (Artsport Unica Factory team) i Júlia Pujol (Terbikes Baix Ter) es jugaran la victòria global en aquesta darrera prova de l’Open Girona.

La jornada de competició a Sant Hilari Sacalm també servirà per buscar el guanyador del Campionat de Catalunya BTT universitari en categoria sub 23 i elit, una cita on hi poden participar tots els alumnes matriculats durant el curs 2022-2023, membres del professorat i equips de gestió de qualsevol Universitat catalana o centre adscrit. La prova universitària es competirà conjuntament amb la prova de l’Open Girona BTT.

Les inscripcions per a l’Open Girona BTT, la Kids Cup i el Campionat Universitari de Catalunya es tancaran el dimarts 30 de maig a la mitjanit.