Santa Susanna, tercera cita de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point

14/04/2021
BTT

Santa Susanna, tercera cita de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point

Aquest proper cap de setmana la localitat maresmenca de Santa Susanna serà l'escenari de la tercera prova de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point 2021, després de les dues cites prèvia de Banyoles i Corró d'Amunt ja disputades, dins el Bike Festival Santa Susanna.

La cita tindrà dues competicions: dissabte dia 17/04 a la tarda serà el torn de la contrarrellotge individual CRI de 3kms, en un recorregut que sortint de la zona esportiva recorrerà l'entorn del Torrent de Can Puig. L'horari previst és a partir de les 17h. Diumenge serà el torn de la prova XCO, de categoria UCI C1, sobre un recorregut de 6kms que discorrerà per la mateixa zona. A partir de les 08.30h (i fin 30' abans de cada sotida) es podrà fer el control de llicències i les primeres sortides seran les de cadets i M40 a les 09h. Evie Richards i Victor Koretzky són els actuals líders del campionat, gràcies a les seves respectives victòries a Banyoles i tot i que cap dels dos va ser present a Corró d'Amunt.
Les inscripcions es poden formalitzar fins dijous a primer ahora del matí.

Més informació, inscripcions i horaris Copa Catalana Internacional Santa Susanna

Dins el Bike Festival Santa Susanna també es disputarà una prova de la Copa Catalunya infantil BTT el dissabte al matí, i també l'E-Bike Day Santa Susanna adreçat a bicicletes ebike pedelec.

[Foto crèdts: Ocisport]