Santa Susanna torna acollir el millor BTT aquest cap de setmana

21/04/2022
BTT

Santa Susanna torna acollir el millor BTT aquest cap de setmana

El calendari de Copa Catalana BTT Internacional Biking Point no s'atura després de la disputa de les proves de Barcelona i Corró d'Amunt aquest mateix mes d'abril i aquest cap de setmana del 23 i 24 d'abril tornarà a tenir parada a Santa Susanna (Maresme). La competició de Cross Country torna a la localitat costanera amb les estrelles mundials ansioses per demostrar el seu nivell amb la Copes del Món a prop al calendari.

El circuit de Santa Susanna és dels que estimen els ciclistes. Seccions dures, trams tècnics i senders constants, que obliguen a tenir els cinc sentits activats durant tota la prova. I amb l'alt nivell de la graella de sortida, es preveuen unes curses espectaculars.

El dissabte a les 12:30 es disputarà la cursa femenina, amb la guanyadora de la Copa del Món del Brasil, Rebecca McConnell (Primaflor Mondraker Genuins), com a gran favorita a la victòria. Però davant tindrà la campiona d'Espanya, Rocío de l'Alba, i la seva companya del BH Temple Cafes, Natalia Fischer o la líder del campionat Núria Bosch. A més, la portuguesa Ana Santos (XSauce Factory Team), la jove de l'MMR Factory Racing Team Lucía Gómez o la francesa de l'Scott Creuse Oxygene Olivia Onesti, voldran estar com més endavant millor.

Per acabar la jornada, es farà una contrarellotge puntuable per la Copa Catalana Internacional Biking Point en un recorregut de 4 quilòmetres.

Però la jornada de diumenge no es quedarà curta i és que a la prova masculina, es podran veure grans batalla de Mountain Bike. El Massi Beaumes de Venise arriba amb Lucas Grieco, Julien Trarieux i Roger Ferrer. A més, els espanyols Pablo Rodríguez (BH Temple Cafes) i Jofre Cullell (Primaflor Mondraker Genuins) arriben després de la seva participació al Brasil. Els joves Ivan Feijóo (MMR Factory Racing) i Francesc Barber (Primaflor Mondraker Genuins) voldran repetir la gran actuació de Barcelona.

Serà un cap de setmana de ciclisme per a tothom. Durant el dissabte al matí, es disputarà la prova inaugural de la Super Cup Youth, on el ciclisme base podrà competir i viure la bicicleta de muntanya; la Corratec eBike Day Santa Susanna i la Gravel Ride Tour Santa Susanna. Dues proves molt diferents per descobrir el territori i gaudir del ciclisme que completaran la variada programació del cap de setmana.

Fotografia: Anna Olea / Ocisport