Tàrrega acull diumenge el Campionat de Catalunya de BTT marató

31/08/2021
BTT

Tàrrega acull diumenge el Campionat de Catalunya de BTT marató

La 3a edició de la Marxa BTT Tàrrega acollirà aquest proper diumenge dia 5, en el seu recorregut llarg, el Campionat de Catalunya de BTT Marató 2021.

L'organització, a càrrec de Bici 3.0 i SC Vallfogona, ha preparat un recorregut de 66kms i 1550m de desnivell positiu acumulat, dels quals 21 kms discorren per corriols i senders de diferent dificultat, passant pels nuclis de l'Ametlla de Segarra, Vallfogona de Riucorb, Segura, Conesa, Guimerà, i retorn a Tàrrega, on començarà i acabarà la cursa. El membre de la Comissió de BTT Llibert Mill destacava que "és un recorregut molt xulo, divertit, amb trams de tota mena, per gaudir de la BTT, i aprofitant al màxim les possibilitats d'aquesta part de Catalunya, amb molt treball per part dels organitzadors". Els avituallaments i zones tècniques es situaran a Vallfogona de Riucorb i Guimerà (veure plànol).

Tot i que el recorregut tindrà senyalització, des de la organització recomanen dur el track als dispostius GPS. El podeu descarregar del seu Wikiloc, on també trobareu una acurada descripció del mateix. Les categories que disputaran el Campionat de Catalunya seran les llicències competitives de: S23, Elit, M30, M40, M50 i més en categoria masculina, i S23, Elit i màsters en categoria femenina segons normativa. Abans de la sortida s'agruparan els participants per categories, es disposaran les graelles i les sortides es realitzaran també per categories amb una diferència de 2' entre elles, de manera que també es doni compliment al protocol Covid amb el que s'ha de regir la prova: 

  • 09.00h Elits masculí
  • 09.02h S23 masculí
  • 09.04h Fèmines (totes)
  • 09.06h M30 masculí
  • 09.08h M40 masculí
  • 09.10h M50+ masculí
  • 09.15h Sortida cicloturistes (marxes llarga i curta)

A Tàrrega hi ha zona de parking per autocaravanes i càmpers al costat de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra, mentre que la sortida i l'arribada seran al complex del Camping de Tàrrega (com arribar?)
Al finalitzar la prova hi haurà la cerimònia de premis del Campionat de Catalunya de les diferents categories, bocata i beguda per tots els participants. A banda del recorregut llarg, la organització també ha disposat d0un recorregut curt de 35kms en format marxa, i a més les llicències cicloturistes també podran ciclar el circuit llarg.

Les inscripcions es poden formalitzar en aquest enllaç i es tanccaran a les 23.59h del dimecres 1 de setembre, no havent-hi inscripcions el dia de la prova.